Mitsubishi Lancer από χάλι έγινε Tommi Makinen!

Κάθε τι που μας αρέσει να κάνουμε με μεράκι, έχει συνήθως φοβερά αποτελέσματα, από τα πιο απλά έως τα πιο δύσκολα πράγματα. Μπορεί να έχουμε ξοδέψει ατελείωτες ώρες και πολλά χρήματα μέχρι να ολοκληρώσουμε το δημιούργημά μας, όμως το τελικό αποτέλεσμα μας γεμίζει υπερηφάνεια.

Δείτε ακόμα: Mitsubishi Lancer Evo 1: Η αρχή του μύθου (+videos)

Ένας τέτοιος μερακλής, είναι και ο Brent Coleman, ο οποίος από ένα αδιάφορο και ταλαιπωρημένο Mitsubishi Lancer 5ης γενιάς (Mirage στην συγκεκριμένη περίπτωση), δημιούργησε ένα φοβερό και τρομερό Lancer Mitsubishi Lancer Evolution VI Tommi Makinen. Για να κάνει την απίστευτη αυτή μετατροπή, ο Brent Coleman χρειάστηκε 12 ολόκληρα χρόνια, καθώς το αυτοκίνητο ξηλώθηκε μέσα – έξω, ενώ αντικαταστάθηκαν πάρα πολλά τμήματά του με αυθεντικά. Από τα βασικά προβλήματα που αντιμετώπισε, ήταν αυτό της προσαρμογής της τετρακίνησης, γι’αυτό χρειάστηκε και λεπτομερής δουλειά στο πλαίσιο, έτσι ώστε όλα τα μηχανικά τμήματα να λειτουργούν στην εντέλεια.

Δείτε ακόμα: Mitsubishi Lancer Evo κάθε γενιάς οργιάζουν (+video)

Ο Brent Coleman σίγουρα θα νιώθει πολύ ευχαριστημένος και θα θαυμάζει το τελικό αποτέλεσμα της μεταφόρτωσης. Πραγματικά μοιάζει ασύλληπτο πως ένα απλό Lancer το οποίο δεν θα το κοίταζε κανείς, έγινε ένα πανέμορφο και άκρως θελκτικό Lancer Tommi Makinen, που θα προκαλεί κεφαλογυρίσματα. Πολύ άξιος ο Brent Coleman και σίγουρα του αξίζουν χίλια μπράβο για την υπομονή και επιμονή του.

Δείτε ακόμα: Ελληνικό Mitsubishi Lancer Evo «πυροβολεί» (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store