Νέες εικόνες της καινούργιας BMW Σειρά 1

Η γερμανική μάρκα συνεχίζει να φέρνει στη δημοσιότητα teaser φωτογραφίες της νέας και πολυαναμένομενης BMW Σειρά 1.

Οι νέες εικόνες με την καμουφλαρισμένη Σειρά 1, ήρθαν από τον επίσημο λογαριασμό της μάρκας στο Facebook, ενώ η BMW Γαλλίας δημοσίευσε μια φωτογραφία του εμπρός μέρους άνευ κάλυψης, το οποίο ανήκει κατά πάσα πιθανότητα στην Μ135i.

Δείτε ακόμη: H νέα BMW Σειρά 1 αποκαλύπτεται!

Συγκριτικά με την προκάτοχό της, το εμπρόσθιο μέρος της νέας Μ135i, διακρίνεται με τους νέους προβολείς, τους νέους προφυλακτήρες οι οποίοι είναι αρκετά πιο σπορ, ενώ και η εμπρός μάσκα ξεχωρίζει και αναμένεται να είναι αρκετά μεγαλύτερη. Η Μ135i θα είναι η κορυφαία έκδοση για την νέα Σειρά 1, η οποία θα κινείται από έναν 4κυλινδρο κινητήρα βενζίνης, τεχνολογίας Twin Turbo, η ισχύς του οποίου αγγίζει τους 306 ίππους και η ροπή τα 450 Nm.

Διαβάστε επίσης: Φινάλε για την κίνηση πίσω στην BMW Σειρά 1

Γενικότερα, η νέα Σειρά 1 θα είναι εντελώς διαφοροποιημένη από το μοντέλο που θα αντικαταστήσει, προσφέροντας μεγαλύτερους χώρους επιβατών, ενώ και η άνεσή της θα είναι τονισμένη. Όπως αποτυπώνεται και σε μια εικόνα που δημοσιεύτηκε και αφορά το σχεδιασμό της καμπίνας, φαίνεται πως το premium μικρομεσαίο γερμανικό μοντέλο θα εξοπλίζεται με πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, ωστόσο μένει να αποδειχθεί αν αυτός θα προσφέρεται ως στάνταρ σε όλες τις εξοπλιστικές εκδόσεις.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η νέα Σειρά 1 θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Get it on Google Play Download on the App Store