Νέο κάθισμα Recaro Sportster CS Nürburgring Edition

Η Recaro δημιούργησε το νέο σπορ κάθισμα της σειράς Sportster CS με την ονομασία «Nürburgring Edition», το οποίο θα κατασκευαστεί σε μόλις 999 αντίτυπα. Σύμφωνα με την γερμανική εταιρεία η οποία είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες για την κατασκευή σπορ καθισμάτων, το νέο προϊόν της συνδυάζει ιδανικά το κράτημα που χρειάζεται ο οδηγός σε γρήγορους ρυθμούς κίνησης με την άνεση, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε πίστα αλλά και στο δρόμο.

Δείτε ακόμη: Mazda MX-5 NB δεν ισιώνουν πουθενά! (+video)

Το περιορισμένης παραγωγής αυτό κάθισμα της Recaro φέρει αριθμημένη πλακέτα, είναι όλο δερμάτινο με 7.800 χειροποίητες κόκκινες ραφές και ίδιας απόχρωσης ένθετα. Στο πάνω μέρος του κυριαρχεί το ραμμένο σήμα του Nürburgring και πίσω υπάρχει το λογότυπο RECARO συνδυασμένο με κόκκινες ρίγες.

Το κάθισμα Recaro Sportster CS Nürburgring Edition έχει χαμηλό βάρος, διαθέτει ρυθμίσεις εμπρός πίσω και στην πλάτη, είναι θερμαινόμενο και προαιρετικά μπορεί να τοποθετηθεί πλευρικός αερόσακος. Φυσικά προσφέρει ιδανική ρύθμιση στο σώμα του οδηγού, τόσο μέσω των πλευρικών ενισχύσεων, όσο και μέσω της ειδικά σχεδιασμένης πλάτης που ακολουθεί το σχήμα της πλάτης ενός ανθρώπου.

Δείτε ακόμη: Εκατοντάδες supercars σαπίζουν στο Dubai! (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store