Nissan Navara στρίβει ανάποδα σε εθνική! (+video)

Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δει να πυκνώνουν τα περιστατικά με κίνηση οχημάτων στο αντίθετο ρεύμα εθνικών οδών, στη χώρα μας. Το πώς γίνεται να μπερδέψει κάποιος δυο ρεύματα με διαχωριστικό στηθαίο, αποτελεί αντικείμενο επιστημονικής έρευνας. Παίρνουμε μια ιδέα πάντως, από το σκηνικό τρόμου που έστησε ένα Nissan Navara στην Ουγγαρία.

Δείτε επίσης: Πιο Χάρος οδηγός λεωφορείου δεν υπάρχει! (+video)

Ο οδηγός του ιαπωνικού pick up εισέρχεται στον αυτοκινητόδρομο M25 του Χελίζιν και για αδιευκρίνιστο λόγο, αποφασίζει να στρίψει ανάποδα στο ρεύμα! Η κατάσταση επιδεινώθηκε από το γεγονός πως έσερνε και τρέιλερ, κάτι που σημαίνει ότι με την είσοδό του στο δρόμο έκλεισε το μεγαλύτερο μέρος του. Μάλιστα, το συγκεκριμένο σημείο έχει δυο λωρίδες ανά κατεύθυνση. Χοντρικά, η κάθετη κίνηση του Navara με το τρέιλερ μπλόκαρε όλο το πλάτος του οδοστρώματος.

Δείτε ακόμα: Ενοικιασμένο Audi R8 σκόρπισε τον τρόμο (+videos)

Κοινώς, χώρος διαφυγής δεν υπήρχε. Μόνη ελπίδα για αποφυγή σύγκρουσης, το έγκαιρο φρενάρισμα. Ο οδηγός ενός ασημί Renault Scenic δεν κατάφερε να το επιτύχει, με αποτέλεσμα να εμβολίσει Navara και ρυμουλκούμενο. Ευτυχώς, μέσα στον πανικό του, είχε την διαύγεια να «κεντράρει» μεταξύ αυτοκινήτου και τρέιλερ, χτυπώντας περισσότερο στη συνδετική μπάρα του δεύτερου και περιορίζοντας -όσο γινόταν- τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Get it on Google Play Download on the App Store