Παππούς 101 ετών πάει βόλτα με Ford Mustang Mach-E

To να ισχυριστεί κάποιος πως αυτός ο υπεραιωνόβιος κύριος έχει φάει τους δρόμους «με το κουτάλι», μπορεί να είναι και λίγο. Για αυτό και η Ford του έκανε δώρο μια βόλτα με τη Mustang Mach-E.

Ο συσχετισμός με το «Μπλε Οβάλ» δεν είναι τυχαίος, ούτε η παρουσία του Model T στις φωτογραφίες. Ο Harold Baggott έμαθε να οδηγεί πάνω σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο, στη δεκαετία του 1930! Γεννηθείς το 1920, μπορεί να πήρε το δίπλωμα 16 χρόνια αργότερα, όμως είχε αρχίσει να κάνει βόλτες από την ηλικία των 10 ετών. Αναμενόμενα, η αγάπη του για τα Ford δεν άργησε να εξελιχθεί σε αγορά, με το πρώτο του αυτοκίνητο να ήταν ένα 8 Popular αντί 100 λιρών (περίπου 9.000 ευρώ σε σημερινά χρήματα), το 1937.

Την αμέσως επόμενη χρονιά αγόρασε κι ένα Anglia. Συνολικά, στα 101 χρόνια που κυκλοφορεί, ο Baggott έχει αγοράσει πάνω από 20 Ford! Μάλιστα, την ίδια αγάπη μοιράζεται η οικογένειά του, από την κατοχή της οποίας έχουν περάσει πάνω από 140 μοντέλα της εταιρίας, επιβατικά και επαγγελματικά.

Ο συμπαθής παππούς, όπως ήταν αναμενόμενο, εντυπωσιάστηκε από την ησυχία και την απόκριση στο γκάζι της ηλεκτρικής Mustang. Ειδικά σε σύγκριση με το Model T, που η Ford έφερε μαζί για να θυμηθεί ο Baggott τα παλιά και να κάνει τη σύγκριση με τα νέα.

Get it on Google Play Download on the App Store