Παππούς έκλεψε κατά λάθος VW Golf!

Οι κάτοχοι μοντέλων προ της εποχής κλειδώματος με τηλεχειρισμό, ενδεχομένως να έχουν έρθει αντιμέτωποι με την παρακάτω κατάσταση: ένα αυτοκίνητο ακριβώς ίδιο με το δικό τους μπροστά, ουδείς κοιτάζει πινακίδα κυκλοφορίας πριν κατευθυνθεί προς αυτό, το κλειδί μπαίνει στην πόρτα, όμως αυτή δεν ανοίγει για τον απλούστατο λόγο πως πρόκειται για λάθος αμάξι! Το ίδιο έπαθε ένας ηλικιωμένος στη Ρωσία, με την διαφορά ότι η πόρτα του VW Golf MKIII άνοιξε.

Ένας 76χρονος στο Μινσκ είχε πάει για ψώνια με το γερμανικό χάτσμπακ του. Αφού τελείωσε, κατευθύνθηκε προς το μαύρο Golf του, ξεκλείδωσε, μπήκε μέσα και έφυγε. Ουδέν παράξενο και ιδιότυπο. To μικρομεσαίο VW για την ακρίβεια ήταν του γιου του, αλλά η λεπτομέρεια αυτή καμία σημασία δεν έχει. Σε αντίθεση με μία άλλη, που έφερε την αστυνομία στην πόρτα του παππού.

Δείτε ακόμα: Παππούς με VW Golf R 600 ίππων! Θα σέβεσαι… (+video)

Μετά από μερικές ώρες από την στιγμή που γύρισε από τις χριστουγεννιάτικες αγορές, αστυνομικοί βρέθηκαν στο κατώφλι του σπιτιού του! Ο συμπαθής ηλικιωμένος αρχικά σοκαρίστηκε, ωστόσο γρήγορα συνήλθε και ρώτησε τα όργανα της τάξης για τη φύση του εγκλήματός του. Η απάντηση που έλαβε; Κλοπή αυτοκινήτου! Προσπαθώντας να καταλάβει πότε και ποιο αυτοκίνητο είχε κλέψει, οι αστυνομικοί του έδειξαν την καταγγελία κλοπής και την πινακίδα κυκλοφορίας που αυτή αφορούσε. Τότε και μόνο αντελήφθη πως είχε ανοίξει λάθος αυτοκίνητο!

Διαβάστε επίσης: «Αθάνατο» VW Jetta με 670.000+ χλμ. για 5.000 ευρώ

Σε ένα σπάνιο «τσαφ» κλειδαριάς, το κλειδί από το δικό του αυτοκίνητο άνοιξε την πόρτα ενός πανομοιότυπου. Όπως ανέφερε ο ίδιος, παρατήρησε μια δυσκολία στο ξεκλείδωμα αλλά θεώρησε πως οφείλονταν στο κρύο. Με λίγη επιμονή, ο μηχανισμός γύρισε, κατόπιν έγινε το ίδιο με τη μίζα και έφυγε σαν κύριος! O ιδιοκτήτης του Golf δήλωσε κλοπή του αυτοκινήτου, με την αστυνομία να το εντοπίζει λίγες ώρες αργότερα. Μάλιστα αρχικά δεν πίστεψαν τον 76χρονο και μόνο όταν αντίκρισαν το έτερο μαύρο VW στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ, διαπίστωσαν το αληθές των λεγομένων του. Τελικά τα Golf μοιράστηκαν σωστά, έκαστος πήγε σπίτι του και ο παππούλης έμαθε στα γεράματα να κοιτάζει πινακίδα πριν βάλει το κλειδί στην πόρτα του αυτοκίνητου.

Get it on Google Play Download on the App Store