Πωλείται αυθεντική Mustang «Transformer»

Μετά από 6 ταινίες και πόσες ακόμα στα σκαριά, το κινηματογραφικό σύμπαν των Transformers συναγωνίζεται αυτό των Fast and Furious σε διάρκεια και απόκλιση από την πρώτη ταινία. Το πρώτο «Transformers», του 2007, θεωρείται κατά γενική ομολογία η καλύτερη της σειράς. Πέρα από την Chevrolet Camaro (Bumblebee) και την κυανόλευκη νταλίκα (Optimus Prime), ένα αυτοκίνητο κέρδισε τις εντυπώσεις. Μια αστυνομική Ford Mustang.

Δείτε ακόμα: Μια Ford Mustang με εσάνς…Senna και Prost!

Μέλος των Decepticons, ο Barricade μας χάρισε μια από τις καλύτερες σκηνές δράσης και των 6 ταινιών, έχοντας το motto «To punish and enslane» αντί του κανονικού «To protect and serve» των αμερικανικών περιπολικών

Barricade και Mustang συνδυάστηκαν και στην 5η συνέχεια, όμως όλοι θυμόμαστε το πρώτο. Που δεν ήταν απλή Mustang, αλλά Saleen S281Ε (εκ του Extreme). Βελτιωμένη τόσο εμφανισιακά, όσο και μηχανικά, η επιβολή του νόμου των Decepticons δημοπρατείται και εμείς δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε.

To πλήρες αεροδυναμικό πακέτο, με εντυπωσιακούς προφυλακτήρες εμπρός-πίσω, πλαϊνές ποδιές και spoiler, πλαισιώνει τις αναβαθμίσεις στην ανάρτηση και τα 550 άλογα με τα 711 Nm του κομπρεσοράτου V8 των 4.6 λίτρων. Σήμα κατατεθέν, τα διαφορετικά φωτιστικά σώματα πίσω. Επιστροφή στα του μοτέρ, το οποίο συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και εξασφαλίζει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 5 δλ. και τελική 270 χλμ./ώρα (κοντή κλιμάκωση στο κιβώτιο).

Διαβάστε επίσης: O KITT ψάχνει νέο «Ιππότη» (+videos)

Μόλις 3 S281E τροποποιήθηκαν ειδικά για τις ανάγκες της ταινίας (χρώματα και η χαρακτηριστική σιδεριά μπροστά, ίδιον των αμερικανικών περιπολικών) και μία εξ αυτών, θα τεθεί σε δημοπρασία τον Ιούνιο. Έχει μόλις 7.552 χλμ. στο οδόμετρο, βρίσκεται σε άψογη κατάσταση και αναζητά νέες περιπέτειες στον πλανήτη Γη για ένα αντίτιμο, που θα κυμανθεί μεταξύ 130 και 150.000 δολαρίων.

 

Get it on Google Play Download on the App Store