Πωλείται Scania με 3άρι πτυσσόμενο σπίτι! (+video)

Οι φετινές διακοπές αποτελούν μια σπαζοκεφαλιά για πολλούς λόγω του κοροναϊού, αφού η διαμονή και οι μετακινήσεις δεν θα είναι τόσο ανέμελες, όπως τα προηγούμενα χρόνια, ενώ γενικότερα θα υπάρχουν περιορισμοί και προφυλάξεις.

Δείτε ακόμα: Ποιο ήταν το πρώτο αυτοκίνητο με common rail;

Όσοι λοιπόν θέλουν να αποφύγουν τα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα σπίτια και το συνωστισμό και θέλουν να ταξιδέψουν σε πολλά μέρη, έχοντας μαζί τους τις ανέσεις ενός άνετου σπιτικού, τότε το εικονιζόμενο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο με βάση το Scania R480 αποτελεί τη λύση. Όχι μόνο για φέτος, αλλά και για πολλά χρόνια, αρκεί να υπάρχει ο κατάλληλος οδηγός και ένας πακτωλός χρημάτων. Το ελαφρώς μεταχειρισμένο τροχόσπιτο Scania έχει διανύσει 208.700 χλμ. (τίποτα για ένα τράκτορα) και πωλείται στην τιμή των 380.000 ευρώ. Σίγουρα πάρα πολλά χρήματα, αλλά πολύ λιγότερα από αντίστοιχα οχήματα που φτάνουν ή και ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε ακόμα: Πώς προφέρεται το «BMW»; (+video)

Τι προσφέρει όμως στους ταξιδιώτες του; Η καμπίνα του Scania, ή μάλλον το σπίτι πάνω σε 6 τροχούς, είναι ένα πλούσια εξοπλισμένο, ευάερο και ευήλιο τριάρι. Μάλιστα τα πλαϊνά του τμήματα είναι πτυσσόμενα και έτσι όταν σταθμεύει, αυτά μπορούν να ανοίξουν και να μεγαλώσει ο χώρος των επιβατών. Στο εσωτερικό με τις δερμάτινες και ξύλινες επενδύσεις υπάρχουν 3 δωμάτια, μπάνιο με ντους, κουζίνα, ψυγείο 185 λτ., φούρνος, ντουλάπες, δεξαμενή 750 λτ. πόσιμου νερού, μία οθόνη 32 ιντσών, δύο οθόνες 23 ιντσών, playstation, θέρμανση, κλιματισμός, γεννήτρια και πολλά ακόμη.

Δείτε ακόμα: Το «νεκροταφείο» των Nissan Skyline

Το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο με βάση το Scania R480 είναι ταξινομημένο το 2010, όμως παρά τα 10 χρόνια του φαίνεται σαν καινούργιο. Ο κινητήρας του αποδίδει 480 ίππους και η μετάδοση γίνεται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 12 ταχυτήτων.

Δείτε το φοβερό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο και στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store