Πωλείται Skoda Yeti 1.4 TSI με 0 χιλιόμετρα!

Η Skoda έκανε την είσοδό της στην αναπτυσσόμενη κατηγορία των SUV το 2009 με το Yeti, το οποίο αποτελούσε ένα πολύ καλό αυτοκίνητο και έγινε δημοφιλές. Άλλωστε πριν από 11 χρόνια δεν υπήρχε τόση πληθώρα σε SUV, όπως συμβαίνει τώρα όπου όλοι οι κατασκευαστές έχουν δύο, τρία ή και περισσότερα SUV στην γκάμα τους.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Skoda Yeti 1.4 TSI 122 PS

Το 2013, το Yeti δέχτηκε ένα facelift, ενώ σταμάτησε να παράγεται το 2017 και αντικαταστάθηκε από το ακόμα καλύτερο Karoq. Σήμερα εάν θέλει κανείς να αγοράσει ένα Yeti θα το αναζητήσει μόνο από δεύτερο χέρι και με αρκετά χιλιόμετρα, όσον αφορά τα πρώτα μοντέλα. Το εικονιζόμενο όμως Yeti, δεν αποκλείεται να είναι το μοναδικό στον κόσμο που είναι ακόμα καινούργιο, αφού δεν έχει κάτοχο, αλλά ούτε και χιλιόμετρα.

Πωλείται από εμπορία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στη Γερμανία και ζητείται το ποσό των 18.990 ευρώ. Διαθέτει το γνωστό και αξιόλογο κινητήρα 1.4 TSI με τους 125 ίππους και τα 200 Nm ροπής στις 1.400-4.000 σ.α.λ. Σε συνδυασμό με το μηχανικό κιβώτιο των 6 ταχυτήτων, το ολοκαίνουργιο αυτό Yeti επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 9,9 δλ. και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 187 χλμ./ώρα. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνει ESP, 7 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά, ηχοσύστημα, air condition, δερμάτινο τιμόνι κ.λπ.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Skoda Yeti Outdoor ντίζελ 1.6 TDI 105 PS GreenLine

Το Skoda Yeti διαθέτει προσεγμένη ποιότητα κατασκευής, με αφρώδες υλικό στο πάνω μέρος του ταμπλό και καλή συναρμογή των επιμέρους τμημάτων. Βασικό του προσόν είναι οι άνετοι χώροι για όλους τους επιβάτες και το πορτ μπαγκάζ των 415 λίτρων. Στα θετικά του χαρακτηριστικά ανήκουν ακόμα η πολύ καλή σταθερότητα που παρουσιάζει στο δρόμο και η ασφάλεια που αποπνέει.

Get it on Google Play Download on the App Store