Πολυτελές τροχόσπιτο Volvo για επιβάτες και άλογα!

Βλέποντας κανείς εξωτερικά το εικονιζόμενο Volvo, νομίζει ότι είναι ένα από αυτά τα υπερπολυτελή αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, τα οποία αξίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και προσφέρουν άφθονη πολυτέλεια στο εσωτερικό τους. Τα περισσότερα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά ισχύουν, μόνο που το συγκεκριμένο όχημα, εκτός από επιβάτες μεταφέρει και άλογα με την υπέρτατη χλιδή.

Δείτε ακόμα: Ποια SUV/4X4 αγόραζαν οι Έλληνες πριν 20 χρόνια;

Βασίζεται στο νέο Volvo FM 500 με τον 6κύλινδρο κινητήρα των 12.8 λτ., ισχύος 500 ίππων στις 1.400-1.800 σ.α.λ. και με ροπή 2.500 Nm στις 1.000-1.400 σ.α.λ. Το τριαξονικό αυτό όχημα με την αερανάρτηση, είναι ιδανικό για να μεταφέρει ανθρώπους και άλογα με τις μέγιστες δυνατές ανέσεις σε ένα πολυτελές περιβάλλον, εφοδιασμένο με όλα τα κομφόρ. Είναι σε θέση να φιλοξενήσει μέχρι τρεις επιβάτες και έως έξι άλογα, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, που δεν έρχονται σε επαφή μεταξύ τους.

Δείτε ακόμα: Πωλείται Scania με 3άρι πτυσσόμενο σπίτι! (+video)

Οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους ένα άνετο καθιστικό, κρεβάτια, τηλεόραση, κουζίνα, φούρνο, τουαλέτα, ντους, μπόιλερ, ψυγείο, κλιματισμό, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα κ.λπ. Το μεγάλο αυτό όχημα των 18 τόνων καθαρού βάρους και 25 τόνων μεικτού βάρους είναι καινούργιο και όπως καταλαβαίνετε, μόνο φθηνό δεν είναι. Συγκεκριμένα πωλείται στην τιμή των 335.000 χωρίς φόρους ή στις 398.650 ευρώ με φόρους (τιμή Γερμανίας).

Δείτε ακόμα: Έρχονται φανάρια-«φωτογράφοι» στην Αθήνα

Get it on Google Play Download on the App Store