Πόσο πωλείται Porsche Cayenne με 500.000 χλμ.;

Η Porsche Cayenne ήταν και είναι ένα από τα αγαπημένα και πιο ποθητά SUV των Ελλήνων -και όχι μόνο, ενώ οι δρόμοι είχαν γεμίσει από τα πρώτης γενιάς μοντέλα και όταν δεν υπήρχε οικονομική κρίση. Άλλωστε, η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη σε αναλογία Cayenne ανά κατοίκους.

Δείτε ακόμα: Αστέρι Alfa Romeo Alfasud με μόλις 5.900 χλμ.!

Σήμερα, υπάρχουν πολλές αγγελίες μεταχειρισμένων Cayenne, μεταξύ των οποίων οι ποιο παλιές και αυτές που είναι «φορτωμένες» με πολλά χιλιόμετρα πωλούνται σε τιμές αντίστοιχες με πολύ μικρότερων αυτοκινήτων. Ωστόσο, ακόμα και πολύ φθηνά να πωλείται μια μεταχειρισμένη Cayenne, θα πρέπει ο αγοραστής να σκεφτεί και τα πάγια έξοδα που έχει (φόροι, ασφάλιση, καύσιμα, συντήρηση κ.λπ.).

Δείτε ακόμα: Πόσο κάνει μια μάσκα BMW για Kia Sportage;

Η Cayenne Diesel του 2011 που βλέπετε έχει τα πιο πολλά χιλιόμετρα που υπάρχει σε αγγελία, καθώς το κοντέρ της έχει αγγίξει σχεδόν το μισό εκατομμύριο χιλιόμετρα (477.000 χλμ.). Δηλαδή, είναι σαν να έχει κάνει 37,5 φορές το γύρο της γης! Ωστόσο, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, χωρίς πολλές φθορές στο εσωτερικό και σίγουρα δεν φαίνονται τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει.

Σύμφωνα με την αγγελία δεν έχει εμπλακεί σε ατύχημα, ενώ τα χιλιόμετρα έγιναν στις εθνικές οδούς της Πολωνίας και της Γερμανίας. Κάθε 30.000 χλμ. γινόταν αλλαγή λαδιών και τα τελευταία 100.000 χλμ. αντικαταστάθηκαν φρένα, η αερανάρτηση, το φίλτρο DPF, τα εμπρός ψαλίδια και διάφορα εξαρτήματα. Τώρα ζητείται ένας νέος, δεύτερος κάτοχος έναντι του ποσού των 16.666 ευρώ.

Δείτε ακόμα: Άθικτο Hyundai Coupe του 1997 με 8.574 χλμ.!

Την κίνησή της αναλαμβάνει ο 3.0 λτ. V6 κινητήρας πετρελαίου. Όταν ήταν καινούργιος είχε ισχύ 240 ίππων και 549 Nm ροπής, ενώ προσέφερε επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 7,8 δλ. και η τελική ταχύτητα έφτανε τα 217 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store