Πούλησε το αμάξι για να πληρώσει τους υπαλλήλους!

Ο κορωνοϊός άλλαξε για τα καλά την καθημερινότητά μας και, απ΄όσο φαίνεται, θα το κάνει ακόμα και όταν κάποια στιγμή εξαλειφθεί. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις οικονομικές επιπτώσεις, κόντρα στις οποίες μια εστιάτορας από την Τζόρτζια αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Δείτε ακόμα: Ο κοροναϊός «απογείωσε» την ρωσική αγορά!

Η Charity Salyers διατηρεί ένα μικρό εστιατόριο -τα γνωστά diners- στην Σμύρνη, στα βορειοδυτικά της Ατλάντα. Όπως πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες -και γενικότερα επιχειρηματίες με εργαζομένους-, είδε τον τζίρο να μηδενίζεται ελέω καραντίνας. Από τα 3.500 δολάρια την ημέρα, κατακρημνίστηκε στα 300. Κοινώς, δεν έβγαινε ούτε το ρεύμα. Η Salyers απασχολεί 8μελές προσωπικό, το οποίο λίγο καιρό μετά τους περιορισμούς κυκλοφορίας δυσκολευόταν να πληρώσει. Τα έσοδα εξαφανίστηκαν, καθότι το μαγαζί έκλεισε εντελώς, με το δίλημμα της Αμερικανίδας να παίρνει την γνώριμη μορφή: «πιστόλι» ή απόλυση.

Κάπου εκεί, αποφάσισε να μην αφήσει τους εργαζομένους της μετέωρους. Έβαλε πωλητήριο στην Ford Mustang GT της, μοντέλο του 2009, και κατάφερε να εξασφαλίσει 11.000 δολάρια ώστε να μπορέσει να πληρώσει το προσωπικό της! Η Salyers έμεινε μεν χωρίς αυτοκίνητο, όμως οι ευγνώμονες συνεργάτες της την πηγαινοφέρνουν στο σπίτι με περισσή ευχαρίστηση. Μάλιστα, το εστιατόριο λειτουργεί με κλειστές πόρτες και ετοιμάζει γεύματα για ανθρώπους με ανάγκη, τα οποία παρέχει δωρεάν.

Διαβάστε επίσης: Ρεκόρ εν μέσω πανδημίας με Audi A8

Λίγο μετά την πώληση του αυτοκινήτου, ο κυβερνήτης της Τζόρτζια ανακοίνωσε την επαναλειτουργία των εστιατορίων. Η ηρωίδα μας, ωστόσο, αμφιβάλλει αν υγειονομικά πρόκειται για την σωστή απόφαση και παραμένει κλειστή, μέχρι νεωτέρας.

Get it on Google Play Download on the App Store