Προ των πυλών η ανανεωμένη BMW M5

Μετά την παρουσίαση της ανανεωμένης BMW Σειράς 5, σειρά έχει η κορυφαία της έκδοση. Μέχρι το επίσημο ντεμπούτο, στις 17 του μήνα, το Kolesa.ru μας δείχνει την άποψή του για την εμφάνιση της φρεσκαρισμένης M5.

Διαβάστε επίσης: Με πάνω από 1.000 ίππους η νέα BMW M5!

Σε αυτή ξεχωρίζουν ευθύς αμέσως τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, η μάσκα με το ενιαίο πλαίσιο και η επιθετική διαμόρφωση του προφυλακτήρα, με τις μεγάλες εισαγωγές και τους carbon ανθρακονημάτινους μορφοποιητές αέρα. Από ανθρακόνημα είναι και το περίγραμμα των «νεφρών», με το μαύρο χρώμα να δεσπόζει και στα φωτιστικά σώματα. Πίσω οι αλλαγές εμφανίζονται λιγότερο έντονες, με επίσης σκουρόχρωμα μοτίβο στα φανάρια, διαφορετικά γραφικά στις λυχνίες εντός αυτών και ανασχεδιασμένο διαχύτη, πάντα ανάμεσα στα δυο σετ διπλών απολήξεων της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό ειδοποιός διαφορά μεταξύ σημερινής και ανανεωμένης M5, θα είναι η αυξημένη διάμετρος της κεντρικής οθόνης αφής, στις 12,3 ίντσες από 10,25.

Δείτε ακόμα: Μάχη αιωνίων: Mercedes-AMG E63 vs BMW M5

Υπό του καπό, τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν. Ο 4.4 V8 twinturbo θα συνεχίσει να αποδίδει 600 ίππους στην απλή και 625 στην Competition, συνεργαζόμενος με 8άρι αυτόματο κιβώτιο και το σύστημα M xDrive, που επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ τετρακίνησης και πίσω κίνησης. Η BMW ετοιμάζει ελαφρύτερη και πιο σκληροπυρηνική έκδοση CS, ωστόσο πέρα από κατασκοπευτικές φωτογραφίες με αυτοκίνητα γεμάτα καμουφλάζ, δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες. Υπομονή μια εβδομάδα ακόμη, για τις επίσημες αποκαλύψεις.

Get it on Google Play Download on the App Store