Ψηφιακή επιστροφή για την Alfa Romeo Giulietta

Η τελευταία Alfa Romeo Giulietta (Type 940) έχει έναν χρόνο που βρίσκεται εκτός παραγωγής. Η προσοχή των Ιταλών εστίασε στην εξέλιξη της Tonale και συνεχίζει να εστιάζει στην παρουσίαση ενός ακόμα μικρότερου SUV, αφήνοντας ελάχιστες πιθανότητες σε ενδεχόμενο επιστροφής του μικρομεσαίου χάτσμπακ. Ας είναι καλά οι ψηφιακές απεικονίσεις, που μας δίνουν μια οπτική από το πώς θα μπορούσε να είναι το comeback της «Ιουλιέτας».

Ο Theottle πήρε την ανανεωμένη Giulia και την Tonale, τις έκανε «μιξ» στον υπολογιστή και δημιούργησε ένα rendering της Giulietta που άνετα θα μπορούσε να ανήκει σε αυτοκίνητο παραγωγής. To εμπρός μέρος της ιταλικής μπερλίνας έχει ενσωματωθεί τέλεια στο ψηφιακό σχέδιο, όπως και πίσω όπου συναντάμε το μοτίβο της Tonale. Το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει να προέρχεται από την ίδια, την Alfa Romeo, δείγμα των θαυμάτων που μπορεί να κάνει ένα καλό υπολογιστικό πρόγραμμα σχεδίασης και ένας άνθρωπος με γούστο.

Στο πρακτικό σκέλος της υπόθεσης, νύξη των Μιλανέζων για τυχόν επιστροφή της Giulietta δεν έχει γίνει επίσημα. Βέβαια, δεν έχει υπάρξει ούτε οριστική διάψευση. Η πλατφόρμα και τα μηχανικά μέρη υπάρχουν. Peugeot 308 και Opel Astra είναι δυο εξαιρετικά αυτοκίνητα της μικρομεσαίας κατηγορίας, που βασίζονται στο πάτωμα EMP2 V3. Άνετα θα μπορούσε να συμπληρωθεί τριπλέτα, με την υλοποίηση του καλοεκτελεσμένου rendering σε αυτοκίνητο παραγωγής για τη νέα Giulietta. Μένει να φανεί αν έχουν ίδια διάθεση οι Alfa Romeo και Stellantis.

Get it on Google Play Download on the App Store