Σας έχει λείψει η BMW Compact;

Πάνε 16 χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε BMW Compact, καθώς η «κομμένη» 3άρα αντικαταστάθηκε από τη Σειρά 1. Τα σχόλια που συνόδευσαν αμφότερες τις γενιές, που κυκλοφόρησαν για μια 10ετία (1993-2004) ήταν ποικίλα – ειδικά για την εμφάνιση της E46 και το γεγονός πως η E36 ήταν ένα κράμα με την Ε30 (πίσω ανάρτηση).

Διαβάστε επίσης: Κατακόκκινη BMW M5 E34 του 1991 σαν καινούργια

Παρόλα αυτά, το Kolesa.ru δημιούργησε την ψηφιακή απεικόνιση μιας σύγχρονης Compact, βασισμένης στην G20. Και θα συμφωνήσετε πως το αποτέλεσμα, είναι με διαφορά το πιο επιτυχημένο που έχουμε δει σε Compact. Ιδιαίτερα στο πίσω μέρος και συγκρινόμενο με το -τουλάχιστον- αμφιλεγόμενο της E46

Δείτε ακόμα: Θα σας άρεσε να είναι έτσι η νέα BMW M2;

O Ρώσος digital designer μείωσε το μεταξόνιο και το πίσω μέρος της Σειράς 3, αφαιρώντας παράλληλα δυο πόρτεςτο μεταξόνιο και τον πίσω πρόβολο της 3 Series. Τα πίσω φωτιστικά σώματα προσαρμόστηκαν ιδανικά και πραγματικά, η ψηφιακή αυτή απεικόνιση μιας ενδεχόμενης Compact μοιάζει λες και βγήκε από τα σχεδιαστήρια της BMW. Βέβαια οι Βαυαροί έχουν ξεκαθαρίσει εδώ και χρόνια, πως η Compact ανήκει στις αναμνήσεις αφήνοντας την κατηγορία των premium μικρομεσαίων στις Σειρά 1 και 2, οι οποίες τα καταφέρνουν περίφημα.

Get it on Google Play Download on the App Store