Σχεδιαστές της Apple στη Ferrari για το πρώτο της EV

Η Ferrari εργάζεται πυρετωδώς πάνω στην εξέλιξη του πρώτου της ηλεκτρικού μοντέλου, το οποίο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο προς το 2025. Μέχρι τότε οι Ιταλοί έχουν δουλειά μπροστά τους. Και κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Εξ ου και η συνεργασία τους με πρώην σχεδιαστές της Apple.

Το Μαρανέλο, και συγκεκριμένα η μητρική εταιρία Exor N.V., ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με την LoveFrom – μια συντεχνία σχεδιαστών, από την οποία η Ferrari ξεχώρισε τους Jony Ive και Marc Newson. Αμφότεροι έχουν περάσει από την Apple, με τον Ive να διατελεί και επικεφαλής σχεδίασης. Ive και Newson ήταν υπεύθυνοι για το Apple Watch, με τους Ιταλούς να επιλέγουν τους πρώην «μηλαράκηδες» και την εμπειρία τους στην ψηφιακότητα, ώστε να συμβάλλουν στη δημιουργία της πρώτης ηλεκτρικής Ferrari.

«Ως αυθεντικοί λάτρεις και συλλέκτες Ferrari, δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε πανευτυχείς για τη συνεργασία μας με αυτή την απίθανη εταιρία και συγκεκριμένα τη σχεδιαστική της ομάδα, της οποίας ηγείται ο Flavio Manzoni» δήλωσαν οι δυο Αμερικανοί, για να συμπληρώσουν: «Ανοίγονται τεράστιες ευκαιρίες στη μεταξύ μας συνεργασία, που πιστεύουμε θα προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα».

Πέρα από τη σχεδίαση των μελλοντικών υπεραυτοκινήτων, η σύναψη της πολυετούς συνεργασίας Ferrari – LoveFrom αφορά και τις πασαρέλες. Η Ferrari διατηρεί ολόκληρη κολεξιόν ρούχων, στην οποία η LoveFrom θα βάλει τις πινελιές της.

Get it on Google Play Download on the App Store