Σχεδόν 25 εκατ. ευρώ σε μια φωτογραφία!

Οι τιμές των hypercars ακολουθούν τον ίδιο δρόμο με τα ποσά που δαπανώνται στις μεταγραφές πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών: αυτόν της κατάργησης της κοινής λογικής. Κατά συνέπεια, τα ακριβότερα νέα μοντέλα (τα μεταχειρισμένα κλασικά έχουν ξεφύγει ακόμα περισσότερο) κοστολογούνται περίπου στα 25 εκατομμύρια ευρώ!

Δείτε ακόμα: Αγόρασε σπάνια Mustang και μαζί τον πρώτο της ιδιοκτήτη!

Οι Bugatti La Voiture Noire και Centodieci συνθέτουν το ακριβότερο δίδυμο νέων μοντέλων, με την πρώτη να κατέχει τον απόλυτο τίτλο χάρις στα 16,5 εκατ. που κόστισε το μοναδικό αντίτυπο, ενώ ο φόρος τιμής στην E110 στοιχίζει τα μισά: «μόλις» 8 εκατομμύρια. Αμφότερες αποτελούν βελτιωμένες εκδοχές της Chiron, με τον τετρατούρμπινο 8λιτρο W16 να αποδίδει 1.500 ίππους στην Noire και 1.600 στην Centodieci, έχοντας τις αντίστοιχες αλλαγές στο στήσιμο και την εμφάνιση.

Διαβάστε επίσης: Αγνοείται το ακριβότερο αυτοκίνητο όλων των εποχών!

Τα δυο μοντέλα απαθανατίστηκαν στις εγκαταστάσεις της Bugatti στο Molsheim, πριν κατευθυνθούν προς τους ευτυχείς ιδιοκτήτες. Όπως είπαμε, η La Voiture Noire είναι μία και μοναδική, ενώ η Centodieci θα κυκλοφορήσει σε 10 κομμάτια. Εναλλακτικά, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κοιτάξει και την Divo των 5 εκατομμυρίων (που έχει εξελιχθεί από γυναίκα, μάλιστα), που προσανατολίζεται περισσότερο σε χρήση πίστας. Πάντως, αν θέλετε να σπάσετε το φράγμα των 490 χλμ./ώρα και να έχετε στο γκαράζ σας το ταχύτερο αυτοκίνητο της ανθρωπότητας, θα χρειαστεί να εκταμιεύσετε το μικρότερο αναλογικά πόσο των 3,5 εκατ. ευρώ, για την απόκτηση της Chiron Super Sport 300+. Αλλιώς, με μόλις 125.000 δολάρια υπάρχει μια ωραιότατη ιμιτασιόν Veyron.

Get it on Google Play Download on the App Store