Σεμινάρια οδήγησης από την Opel

Πάνω από δέκα χρόνια τώρα, το τμήμα Opel Motorsport προσφέρει εκπαίδευση οδηγών, ενώ τώρα το πρόγραμμα αναθεωρείται και επεκτείνεται. Όλες οι εκπαιδευτικές ενότητες που διοργανώνονται από επαγγελματίες εκπαιδευτές με ιδιαίτερη αγωνιστική εμπειρία, μοιράζονται τον ίδιο στόχο για τους συμμετέχοντες το 2018: να βιώσουν μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση με κορυφαία ασφάλεια, υπό τις βέλτιστες συνθήκες.

Δείτε ακόμη: Το νέο μπάκετ κάθισμα της Opel Performance κάνει και μασάζ

Οι συμμετέχοντες στο Opel Experience 2018 μπορούν να εξερευνήσουν το Κέντρο Δοκιμών Opel στο Dudenhofen, το οποίο κανονικά είναι κλειστό για το κοινό, να γνωρίσουν την «Πράσινη Κόλαση» στο Nürburgring ή να δοκιμάσουν το Drift «στο δρόμο», όπως στην Χειμερινή Εκπαίδευση στο Thomatal στην Αυστρία.

Το Opel Experience 2018 διαιρείται σε τρεις ενότητες Sport, Individual και Special. Το Πρόγραμμα Sport Training αναδεικνύει τη φιλοσοφία των μοντέλων Opel OPC και GSi. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο Basis Training διάρκειας μισής μέρας και στο ολοήμερο Performance Training. Και τα δύο διεξάγονται στο Opel Test Centre, στο Dudenhofen. Το Racetrack Training στην πίστα Nürburgring Nordschleife είναι τέλειο για όσους αναζητούν ακόμα πιο έντονες συγκινήσεις.

Δείτε ακόμη: Νέο Opel Corsa GSi με «αύρα» από OPC

Στο Individual για αρχάριους οδηγούς οι συμμετέχοντες μαθαίνουν διαχείριση όλων των καταστάσεων με ασφάλεια και ευκολία. Ένα ακόμα εκπαιδευτικό σεμινάριο διάρκειας μισής ημέρας απευθύνεται σε οδηγούς με πολυετή εμπειρία στο τιμόνι Πρόκειται για το Seniors Training. Επίσης υπάρχει και το Ladies Training, στο οποίο γυναίκες οδηγοί μαθαίνουν από έμπειρες γυναίκες εκπαιδεύτριες πώς ένα σύγχρονο αυτοκίνητο συμπεριφέρεται σε επικίνδυνες καταστάσεις και πώς μπορεί να ελέγχεται καλύτερα.

Κατά τη διάρκεια του Winter Training διάρκειας μιάμισης μέρας, οι συμμετέχοντες κάθονται πίσω από το τιμόνι ενός 4×4 Opel Insignia ή του τετρακίνητου Opel Mokka X. Μαθαίνουν πώς να αντιδρούν κατάλληλα στο χιόνι ή τον πάγο.

Τέλος για όσους ενθουσιάζονται με τα κλασικά Opel όπως Kadett B, Commodore A Coupé, Manta A ή Rekord A, η Opel προσφέρει το Classic Tour, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να τα απολαύσουν μία ημέρα στο τιμόνι.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Opel Grandland X 1.6 diesel 120 PS

Get it on Google Play Download on the App Store