Στον «πάγκο» τα supercars του Κριστιάνο Ρονάλντο;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γνωστός λάτρης των αυτοκινήτων, έχοντας στο γκαράζ του μια πλειάδα supercars, hypercars και πανάκριβων SUVs. Bugatti Chiron/Veyron Ferrari F12 TDF/599 GTO,  Brabus G63, Cadillac Escalade, Lamborghini Aventador LP700-4, McLaren Senna, Mercedes S65 AMG και εσχάτως η Bugatti Sentodieci είναι μερικά μόνο από τα «στολίδια» του Πορτογάλου mega star μπαλαδόρου. Ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάντως, δεν αποκλείεται να τα βάλει όλα στον πάγκο!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, ο Ραλφ Ράγκνικ ακολουθεί ιδιαίτερες τακτικές προκειμένου να κρατάει τους ποδοσφαιριστές του «στην τσίτα». Μια από τις αγαπημένες του είναι η απαγόρευση προσέλευσης στην προπόνηση ή τις υποχρεώσεις της ομάδας (π.χ. εκδηλώσεις χορηγών) με κάθε λογής φανταχτερό αυτοκίνητο! Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Λειψία, ο 63χρονος Γερμανός είχε αναγκάσει τους παίκτες της ομάδας να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα των χορηγών (VW και συγκεκριμένες Porsche) αντί των προσωπικών τους supercars, hypercars ή γενικά υπερ-premium καμαριών (Rolls-Royce, Bentley κλπ). «Παραξενιά» που δεν αποκλείεται να εφαρμόσει και στη Γιουνάιτεντ, ιδίως σκεπτόμενοι την κατάσταση που βρίσκονται αυτό τον καιρό οι «κόκκινοι διάβολοι».

Βέβαια τα πράγματα εδώ είναι κομμάτι διαφορετικά, καθώς το παράστημα των δυο συλλόγων και το μέγεθος των ονομάτων δεν συγκρίνεται. Άλλο να απαγορεύεις στους  Φόρσμπεργκ και Πόουλσεν (αμφότεροι παίκτες της Λειψίας) να οδηγούν τα αυτοκίνητά τους, άλλο να το λες στον Ρονάλντο. Ο κάτοχος 3 Χρυσών Μπαλών είναι τόσο επιδραστικός σε κάθε πτυχή λειτουργίας της ομάδας, ώστε το τελευταίο που θα ήθελε ο νέος τεχνικός είναι να τον δυσαρεστήσει. Μένει να δούμε τί θα κάνει τελικά ο Ράγκνικ.

Get it on Google Play Download on the App Store