Τα Audi σε ρόλο πρωταγωνιστή (+videos)

Τις μέρες καραντίνας που βιώνουμε, η οδήγηση -για όσους εργάζονται από το σπίτι- έχει περιοριστεί το πολύ σε εξορμήσεις μέχρι το σούπερ μάρκετ και τον φούρνο. Μοναδική διέξοδος οι ταινίες, με την Audi να μας συστήνει 15 όπου αυτοκίνητά της βρέθηκαν σε πρώτο πλάνο.

Δείτε ακόμα: Audi RS 4 με 530 PS για ασφάλτινες πτήσεις

Προφανώς η πιο γνωστή παρουσία των «τεσσάρων κύκλων» είναι στα Transporter 2 και 3, όπου ο Jason Statham κάνει τα πάντα πίσω από το τιμόνι του A8 6.0 W12. Και στο 4ο εμφανίζεται Audi (ένα S8), αλλά Transporter χωρίς Statham δεν υφίσταται (στην πρώτη ταινία οδηγούσε BMW Σειρά 7).

 

H πιο ρεαλιστική και συναρπαστική, όμως, αφορά το Ronin. Εκεί όπου ένα S8 κυνηγιέται ανελέητα με ένα Citroen XM 3.0 V6. Κανονική σκηνή καταδίωξης, χωρίς εφέ και τις υπερβολές των Transporter.

Δείτε ακόμα: Κυνηγητό Ford Cortina με Citroen CX (+video)

S8 οδηγεί κι ο Liam Neeson στο Taken, όπου κυνηγά μια θαλαμηγό μέσα στην οποία βρίσκεται η κόρη του, που έχει πέσει θύμα διακίνησης λευκής σαρκός. Πιο πριν στην ταινία, οδηγεί κι ένα A3 Sportback.

Από εκεί και πέρα έχουμε τα R8, S5 και Q7 στο πρώτο Iron Man (και γενικότερα το R8 σε διάφορες εκδόσεις στα 2,3), τα R8 Spyder, A3 Sedan, S8, S7 και Q7 στις Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι, R8 Spyder και A8 βλέπουμε στο Wolverine, A5 Cabriolet και S6 στο Transformers: Age of Extinction, A8 και TT Roadster στο Spider-Man: Homecoming και A7/Q8 στο sequel Far From Home, ενώ τα e-tron Sportback και e-tron GT παίζουν στο Avengers: Endgame. Εμφανίσεις σημειώνονται επίσης στο The Insider (A4), το Hitman: Agent 47 (RS 7) και την Εκδίκηση της Ξανθιάς (TT Roadster), αλλά και το Τελεσίγραφο του Μπορν (A5) και Superman Returns (A3 Sportback).

Για την πρεμιέρα των Audi στη μεγάλη οθόνη, θα πρέπει να γυρίσουμε στο 1982 και τον εμβληματικό E.T.! Εκεί πραγματοποιεί πέρασμα ένα 5000, ως το αυτοκίνητο της οικογένειας που φιλοξενεί τον πιο διάσημο εξωγήινο του σινεμά!

Διαβάστε επίσης: Πόσο κάνει το Audi RS 6 Avant στην Ελλάδα ;

 

 

 

Get it on Google Play Download on the App Store