Ταμάμ η μάσκα της BMW M8 στη M4

Όσος καιρός κι αν πέρασε από το λανσάρισμα, όσο γκάζι κι αν διαθέτει, η πρώτη κουβέντα που θα πει κάποιος για τις BMW M3/M4, θα αφορά την εμφάνιση.

Η αμφιλεγόμενη νέα τεχνοτροπία της μάσκας, με τα κάθετα «νεφρά», δεν άρεσε στους περισσότερους φίλους της βαυαρικής φίρμας. Την κατάσταση επιδείνωσε το γεγονός πως οι G80/G82 είναι οι μοναδικές M που τη διαθέτουν, μαζί με την ηλεκτρική i4 M50. Οι M5 και M8, για παράδειγμα, δεν έχουν τέτοια ζητήματα να τις απασχολούν, με τη δεύτερη να αποτελεί -κατά γενική ομολογία- το πιο αρμονικό σχεδιαστικά και καλαίσθητο σύγχρονο δημιούργημα του M GmbH. Ένας ψηφιακός καλλιτέχνης, ονόματι Jon Sibal, συνδύασε τις δυο M και δημιούργησε μια εκδοχή της M4 που κάλλιστα θα μπορούσε να κυκλοφορήσει… αύριο!

Πέρα από την προσαρμογή της μάσκας από την M8, παρατηρούμε τις διάχυτες βελτιωτικές πινελιές. Χαμηλωμένη ανάρτηση, νέες ζάντες, ανθρακονημάτινες προσθήκες στους προφυλακτήρες, τα μαρσπιέ και την πόρτα του πορτμπαγκάζ, σκουρόχρωμα φινίρισμα σε φανάρια και «νεφρά», άπαντα συνθέτουν ένα εξόχως επιθετικό παρουσιαστικό, εναρμονισμένο με το «σωστό» πρόσωπο των BMW. Κι αν οι συγκεκριμένες εικόνες αποτελούν απλά προϊόντα επεξεργασίας υπολογιστή, υπάρχουν ήδη πραγματικά kits που αλλάζουν τη «μύτη» της M4!

Get it on Google Play Download on the App Store