Τιμόνι σε καινούργιο Tesla βγήκε από τη θέση του!

Τα Tesla είναι πασίγνωστα και διαβόητα πια για τα προβλήματα ποιότητας/αξιοπιστίας τους, έχοντας σημειώσει περιστατικά όπου έφυγαν ολόκληρα πάνελ αμαξώματος σε καινούργια αυτοκίνητα. Και πάλι, ακόμα και για τα δεδομένα των αυτοκινήτων του Elon Musk, το να βγαίνουν τιμόνια από τη θέση τους σε αυτοκίνητα μιας εβδομάδας, πάει πάρα πολύ.

Ένας Αμερικανός αγόρασε από την αντιπροσωπεία ένα Model Y με τις ζελατίνες, στις 24 Γενάρη. Πολύ πιθανό να γνώριζε πως κάποια στιγμή, θα αντιμετώπιζε δυσλειτουργίες ή ζητήματα ποιότητας. Πού να ήξερε ότι δεν θα προλάβαινε να χαρεί το καινούργιο του αυτοκίνητο, ούτε μια εβδομάδα. Στις 24 το αγόρασε, 30 του μηνός έπεσε το τιμόνι από την κολώνα! Σωστά διαβάζετε, δίχως ίχνος υπερβολής. Το τιμόνι του Model Y στην ουσία βγήκε από τη θέση του (πρακτικά κόπηκε), ενώ κινούταν μάλιστα στην εθνική οδό. Η κατάσταση θα μπορούσε να εξελιχθεί τραγικά, δεδομένου πως στο ηλεκτρικό crossover βρίσκονταν η οικογένεια του κατόχου.

Ευτυχώς για τους ίδιους, αλλά και γενικότερα, δεν υπήρχαν άλλα οχήματα από πίσω, οπότε ο σοκαρισμένος οδηγός κατάφερε να μειώσει ταχύτητα και εν τέλει να ακινητοποιήσει το ακυβέρνητο Tesla με ασφάλεια. Το συγκεκριμένο δεν είναι καν το πρώτο περιστατικό με τιμόνια Tesla που έχουν τάσεις ανεξαρτησίας, καθώς πίσω στο 2020 ο κάτοχος ενός Model 3 είχε βρεθεί περίπου στην ίδια θέση, καθώς το τιμόνι είχε βγει από τη θέση του ενώ ο οδηγός έκανε όπισθεν στο γκαράζ.

Get it on Google Play Download on the App Store