Το πιο «φορτωμένο» Toyota C-HR στην Ελλάδα!

Το Toyota C-HR αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα ξεχωριστά, έως και εκκεντρικά σε σχεδίαση SUV μοντέλα που βλέπουμε καθημερινά στους δρόμους. Το έντονα ανάγλυφο σχήμα του με τις πολλές ακμές, πτυχές, τα γεωμετρικά σχήματα και τα νεύρα, διατρέχουν από άκρη σε άκρη όλο το αμάξωμά του. Πολλοί λατρεύουν το δυναμικό του σχήμα, ενώ στα μάτια άλλων φαντάζει υπερβολικό.

Δείτε ακόμη: Ακραία μετάλλαξη σε Toyota C-HR (+video)

«Φορτωμένα» Toyota C-HR με πολλά αξεσουάρ στο αμάξωμα, βλέπουμε συνήθως από φωτογραφίες βελτιωτών, όπως είναι για παράδειγμα η ακραία μετάλλαξη ενός C-HR από την ιαπωνική εταιρία Rowen με τα πολλά αεροδυναμικά βοηθήματα, τις μεγάλες ζάντες, τη χαμηλωμένη ανάρτηση κ.λπ.

Το εικονιζόμενο όμως Toyota C-HR δεν βρίσκεται στην Ιαπωνία ή γενικότερα σε κάποια χώρα του εξωτερικού, αλλά στους δρόμους της Αθήνας. Μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει με όλα τα πρόσθετα στο αμάξωμά του, από το εμπρός έως το πίσω του άκρο. Σε κάθε σχεδόν μέρος του υπάρχει και ένα πρόσθετο τμήμα από νίκελ, πλαστικό ή απομίμηση ανθρακονήματος, όπως στους προφυλακτήρες, φτερά, πόρτες, μαρσπιέ, οροφή, φανάρια, έως και στην τάπα της βενζίνης.

Δείτε ακόμη: Διαλυμένο Toyota GT86 καταφέρνει και κινείται! (+video)

Επίσης, πρόκειται για το υβριδικό μοντέλο με τον κινητήρα βενζίνης των 1.8 λτ., συνδυαστικής ισχύος 122 ίππων. Αν έχει δεχτεί αλλαγές και στα μηχανικά του μέρη δεν το γνωρίζουμε, αλλά το πιθανότερο είναι να έχει παραμείνει όπως βγήκε από το εργοστάσιο.

Εμείς τουλάχιστον, στα τρία χρόνια που κυκλοφορεί δεν έχουμε δει πιο «φορτωμένο» με αξεσουάρ Toyota C-HR στους Ελληνικούς δρόμους. Αν εσείς έχετε πετύχει κάποιο, τότε στείλτε μας έστω μια φωτογραφία!

Κατόπιν επικοινωνίας με τον κάτοχο του εικονιζόμενου C-HR, ενημερωθήκαμε ότι όλα τα αξεσουάρ προέρχονται είτε από την Toyota Hellas, είτε από την Ιαπωνία από το σπορ παρακλάδι της Toyota, την TRD. Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες για το μοναδικό και πολύ ενδιαφέρον αυτό Toyota C-HR!

Δείτε ακόμη: Συλλεκτική Toyota Supra πουλήθηκε για 156.000 ευρώ!

Get it on Google Play Download on the App Store