Toyota Supra… αποτυχημένη Lamborghini

Τη βλέπετε τη Lamborghini Reventon στις φωτογραφίες; Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που νομίζετε ότι βλέπετε, διότι πολύ απλά, πρόκειται για μια μασκαρεμένη Toyota Supra του 1990, που έχει μεταμορφωθεί ώστε να μοιάζει με ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της Lambo.

Αυτό το εντελώς παράξενο Supra έχει διατεθεί προς πώληση στην Ολλανδία και μάλιστα έχει τιμή 19.950 ευρώ. Χρήματα που δεν τα λες και λίγα για μία Supra του 1990, που έχει όμως την ιδιαιτερότητα που σας προαναφέραμε: αυτή του προηγούμενου ιδιοκτήτη της, ο οποίος ξόδεψε πολύ χρόνο και χρήμα για να την κάνει να μοιάζει με Reventon. Πρώτα είναι η βαφή. Όπως η πραγματική Reventon, αυτή η Supra έχει γκρι ματ φινίρισμα, αν και για να είμαστε ειλικρινείς, δύσκολα πιστεύουμε ότι είναι στην πραγματικότητα το ίδιο χρώμα που χρησιμοποίησε η Lamborghini. Το εξωτερικό της Toyota έχει διακοσμηθεί με ένα περίεργο bodykit, που υποτίθεται ότι μιμείται το Reventon, αν και όπως συμβαίνει συχνά με αντίγραφα όπως αυτό, οι αναλογίες είναι κάπως δυσανάλογες.

Μπροστά «φωνάζει» ένας επιθετικός νέος προφυλακτήρας με μεγάλες εισαγωγές αέρα και γωνιακούς προβολείς, ενώ βλέπουμε και μερικές μικρές εισαγωγές αέρα στο καπό. Κατά τα άλλα, υπάρχει ένα σετ από ασημί και μαύρες ζάντες και πλαϊνά που έχουν επίσης «μεταμορφωθεί» με νέα πάνελ και φούστες. Το πίσω μισό της Toyota παραείναι περίεργο, καθώς -όπως είναι αναμενόμενο- δεν υπάρχει κινητήρας πίσω από την καμπίνα όπως στη Lamborghini. Αυτό, όμως, δεν εμπόδισε τον… κατασκευαστή να επεκτείνει το πίσω μέρος και να δημιουργήσει ένα ψεύτικο κάλυμμα κινητήρα.

Μηχανικές τροποποιήσεις μάλλον δεν έχουν γίνει στην… Ιταλίδα από την Ιαπωνία. Ως εκ τούτου, διαθέτει τον εξακύλινδρο σε σειρά 3,0 λίτρων κινητήρα με ισχύ 238 ίππων, σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε ταχυτήτων.

Get it on Google Play Download on the App Store