Τρακαρισμένο Toyota φιγουράρει σε έκθεση αντιπροσωπείας!

Όταν μπαίνουμε σε μία έκθεση αυτοκινήτου το μάτι μας πέφτει σε καλογυαλισμένα αυτοκίνητα, τα οποία μας περιμένουν υπομονετικά για να μας καλωσορίσουν και να μας συστηθούν. Σε μία αντιπροσωπεία της Toyota στην Αριζόνα των Η.Π.Α. όμως, οι ιθύνοντες είπαν να κάνουν κάτι διαφορετικό.

Δείτε ακόμη: Τα 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα στην Αγγλία

Έτσι, ανάμεσα σε όλα τα καινούργια και καλογυαλισμένα αυτοκίνητα, βρήκαν λίγο χώρο και για ένα τρακαρισμένο Toyota Camry του 2018, το οποίο βρέθηκε στο κέντρο μιας καραμπόλας και τελικά καταστράφηκε. Μάλιστα τόσο εμπρός του όσο και πίσω του βρίσκονταν δύο φορτηγά, δίνοντας έτσι ζωή σε ένα από τα χειρότερα και πιο εφιαλτικά σενάρια για κάθε οδηγό…

Παρόλα αυτά το Toyota Camry έδειξε τα… δόντια του καθώς κράτησε την καμπίνα του ανέπαφη και τους επιβάτες σε αυτήν ζωντανούς, με το αμάξωμα και τις ζώνες απορρόφησης της κινητικής ενέργειας να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Μάλιστα και οι τέσσερις πόρτες του αυτοκινήτου ανοίγουν κανονικά μετά από αυτό το ατύχημα, στοιχείο πολύ σημαντικό.

Διαβάστε επίσης: Από ποια χρονιά και πριν τα αυτοκίνητα είναι… σκοτώστρες;

Για αυτό το λόγο λοιπόν, οι άνθρωποι στην αντιπροσωπεία σκέφτηκαν πως αυτή είναι και η καλύτερη διαφήμιση για τα αυτοκίνητα της μάρκας που εμπορεύονται και έτσι του έδωσαν μια θέση ανάμεσα στα υπόλοιπα, αγρατσούνιστα μοντέλα τους.

Get it on Google Play Download on the App Store