Αυτό το νέο Καλάσνικοφ δεν… πυροβολεί!

Για όσους δεν γνωρίζουν, η γνωστή εταιρεία κατασκευής όπλων, έχει αναπτύξει δραστηριότητα και στη δημιουργία ηλεκτρικών οχημάτων. Πέρσι μας είχε παρουσιάσει ένα ρετρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, καθώς και το Ovum, ένα τρίκυκλο όχημα το οποίο χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου στη Ρωσία.

Η πρώτη σειρά Ovum έπαιρνε κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα με ισχύ 20 ίππων, και είχε μόνο έναν τροχό στον πίσω άξονα, με την αυτονομία να αγγίζει τα 150 χλμ. Το συγκεκριμένο μοντέλο βοήθησε κατά πολύ την αστυνομία της Ρωσίας στην αστυνόμευση των περιοχών που διεξάγονταν το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δείτε ακόμη: Rezvani TANK, όνομα και πράγμα (+video)

Όμως τώρα η κατασκευάστρια εταιρεία βελτίωσε κατά πολύ το μοντέλο, όπου για αρχή τοποθέτησε ακόμα έναν τροχό πίσω, κάτι που επέτρεψε στους σχεδιαστές να βάλουν ακόμα μια σειρά καθισμάτων, καθώς και επιπλέον πίσω πόρτες. Διαφοροποιημένη όμως είναι και η εμφάνιση του, όπου η ματ απόχρωση, συνδυαστικά με το όλο παρουσιαστικό, κάνει τους παρατηρητές να νομίζουν ότι βλέπουν το Batmobil!

Διαβάστε επίσης: To τανκ του Μαραντόνα είναι σκέτη…HUNTA (+video)

Οι τεχνικές προδιαγραφές του Ovum δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, αλλά η κατασκευάστρια εταιρεία αναφέρει πως πλέον υπάρχουν μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίες, η ανάρτηση είναι βελτιωμένη, ενώ έχει τοποθετηθεί και ισχυρότερο σύστημα πέδησης. 

Get it on Google Play Download on the App Store