Βότκα Martini με τη νέα Lancia Delta HFe

Από την ώρα που ανακοινώθηκε η επιστροφή της Lancia Delta, η φημολογία και τα renderings έχουν οργιάσει! Άλλο ένα «ποτό» που θα πρέπει πολύ ευχάριστα να πιούμε, μας έρχεται από την ψηφιακή πένα του Lars O. Saeltzer και αφορά το ενδεχόμενο μιας νέας Delta Integrale, στα χρώματα της Martini.

Η Delta HFe Concept, όπως ονομάζεται η σπουδή, συνδυάζει τη Futurista με τα ιστορικά χρώματα της ιταλικής εταιρίας αλκοολούχων, σε μια απόλυτα πιστή στο πρωτότυπο σύγχρονη απεικόνιση. Το «e» στο «HFe», αντί του παραδοσιακού «HFE», καταμαρτυρά την ηλεκτρική φύση του αυτοκινήτου, καθότι η Lancia έχει ανακοινώσει πως η νέα Delta θα προσφέρεται αποκλειστικά ως EV. Από εκεί και πέρα, όλα είναι πιθανά.

Οι Ιταλοί ακόμα δεν ανακοινώνουν κάτι για ενδεχόμενη αναβίωση της Integrale, αλλά δεν αποκλείουν κιόλας. Κατά πάσα βεβαιότητα, βάσει οργανογράμματος Stellantis, αν τελικά προκύψει κάτι τέτοιο, θα είναι προφανέστατα σε αμιγώς ηλεκτρική μορφή – όπως δηλαδή ολόκληρη η γκάμα της εταιρίας, από το 2026 και μετά. Τώρα, σχετικά με το πόσα άλογα θα μπορούσε να παράγει, ουδεμία ιδέα ως στιγμής. Αν τελικά πάρει τη μεγάλη απόφαση η Lancia, πάντως, δεν νομίζουμε να υπάρξει πρόβλημα. Ειδικά από την ώρα που προγραμματίζεται επιστροφή της Delta στους αγώνες, με 690 ίππους!

Get it on Google Play Download on the App Store