VW Beetle με επιρροές από Porsche 911 Targa!

Για πολλά χρόνια, οι κάτοχοι Porsche 911, έπεφταν αντικείμενο χλευασμού από μερικούς (όσα δεν φτάνει η αλεπού που λέει κι ο λαός), ότι είναι μακρινά ξαδέρφια με το θρυλικό Σκαραβαίο και τσάμπα τα λεφτά που δαπάνησαν για την αγορά της.

Δείτε ακόμα: VW Beetle του ’70 με κινητήρα Porsche για 18.000 ευρώ

Έκτοτε βέβαια, πολλά έχουν αλλάξει και στα δυο αυτοκίνητα, τα οποία πάντοτε προσπαθούσαν να διατηρήσουν δεσμούς με το παρελθόν τους. Έτσι λοιπόν, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva, βασιζόμενος σε αυτά τα δεδομένα, δημιούργησε ένα σύγχρονο VW Beetle, που θυμίζει έντονα την Porsche Targa 4S. Για το λόγο αυτό ονόμασε και το project Beetle Targa 4S! O Silva κατάφερε να διατηρήσει μια ισορροπία κατά το σχεδιασμό, όπου το εμπρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου είναι ξεκάθαρα VW Beetle, ενώ το πίσω δηλώνει απερίφραστα ότι ανήκει σε Porsche.

Διαβάστε επίσης: Το συγκινητικό video για το «αντίο» του VW Beetle (+video)

Παρόλα αυτά το τελικό σχήμα, είναι εύπεπτο και πολυτελές συνάμα, Δεν αποκλείεται να είχε αρκετούς υποψήφιους αγοραστές αν αποφασιζόταν η παραγωγή του μοντέλου. Βέβαια το σημαντικότερο πρόβλημα είναι πως η VW έχει ξεκαθαρίσει ότι το Beetle δεν θα επιστρέψει ξανά, παρά την έντονη φημολογία, ότι ίσως το δούμε ως αμιγώς ηλεκτρικό!

Δείτε ακόμα: Οικονομικά SUV του 2015 με diesel κινητήρες

Get it on Google Play Download on the App Store