VW Golf «τα ‘σπασε» με μπάρα στάθμευσης

Τα κολωνάκια και οι μπάρες στάθμευσης είναι από τους πιο ύπουλους εχθρούς στο παρκάρισμα, καθώς κινδυνεύουν πόρτες και προφυλακτήρες αν δεν τα δεις. Οι πτυσσόμενες μπάρες, ωστόσο, κάνουν πολλή μεγαλύτερη ζημιά. Κάτι που διαπίστωσε με επώδυνο τρόπο, η οδηγός ενός VW Golf MKV στο Χαϊδάρι.

Όπως αναφέρει το «Χαϊδάρι Σήμερα», η βυθιζόμενη μπάρα της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στη δυτική είσοδο του πεζόδρομου του Δάσους, τοποθετήθηκε για να λύσει το πρόβλημα της παράνομης εισόδου – παρκαρίσματος, αλλά εξελίσσεται σε εξολοθρευτή λαμαρίνας. Το εν λόγω σύστημα, ιταλικής προέλευσης, τοποθετήθηκε από το Δήμο πέρυσι το καλοκαίρι και λειτουργεί με χρήση τηλεχειριστηρίων, που έχουν δοθεί στους μόνιμους κατοίκους του πεζοδρόμου και τους μαγαζάτορες, για να διευκολύνεται η διέλευση τόσο των ίδιων, όσο και των οχημάτων ανεφοδιασμού.

Μετά το κατέβασμα, επανέρχεται αυτόματα στη θέση της μετά από περίπου 5 λεπτά. Ηχητικό σήμα υπάρχει για να προειδοποιεί (σήμανση όχι), αλλά σύμφωνα με τους περιοίκους, σηκώνεται σχετικά απότομα. Κι αν τύχει να περνάει αυτοκίνητο την ίδια στιγμή, το «μπαμ» είναι αναπόφευκτο. Αυτό συνέβη σε μια γυναίκα, όταν το VW Golf της βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή. Η παθούσα έσπευσε να το καταγγείλει στο τοπικό Α.Τ. και δήλωσε πως σκοπεύει να καταθέσει αγωγή κατά του Δήμου Χαϊδαρίου για να διεκδικήσει αποζημίωση.

Get it on Google Play Download on the App Store