Ξεπούλησε σε 10 λεπτά το νέο Hummer!

Η επιστροφή του Hummer αποδεικνύεται μεγαλειώδης σε όλα τα επίπεδα, καθώς οι ιθύνοντες της GMC ανακοίνωσαν sold out μετά από μόλις 10 λεπτά! Από τα ταχύτερα ξεπουλήματα σε «άνοιγμα» που έχουν καταγραφεί, αν και πήρε πάνω από την διπλή ώρα που είχε χρειαστεί το Honda Civic Type R Limited Edition στον Καναδά, κάνοντας sold out σε 4 λεπτά!

Διαβάστε επίσης: Ξεπούλησε σε 3 ώρες το RAM 1500 TRX 702HP!

Το αμερικανικό θηρίο «έφυγε» εν ριπή οφθαλμού μέσω ίντερνετ, ενώ ήδη υπάρχει λίστα αναμονής με «χιλιάδες αγοραστές να έχουν καταθέσει προκαταβολές». Οι Αμερικανοί επίσης δηλώνουν πως το Hummer EV ήταν στις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις του Google χθες, πιστοποιώντας πως όλα πια είναι θέμα marketing. Το νέο μοντέλο «παίζει» συνεχώς σε διαφημίσεις κατά τη διάρκεια αγώνων μπέιζμπολ (είτε μέσω σποτ, είτε στις διαφημιστικές πινακίδες) και στα διαλείμματα του εγχώριου «The Voice», ενώ επιστρατεύτηκε μέχρι κι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για να το προωθήσει! Εμπορικός αγώνας που έπιασε τόπο, με τους Αμερικανούς πάντως να μην ανακοινώνουν πόσα αυτοκίνητα διατέθηκαν.

Δείτε ακόμα: Κόντρα έλξης Tesla Cybertruck VS Ford F-150 (+video)

Το μόνο σίγουρο, είναι πως όσοι τα αγόρασαν χρειάστηκε να «ξηλωθούν». Το Edition 1, με τους 1.014 ίππους και τα 15.592 Nm ροπής από τους 3 ηλεκτροκινητήρες, ξεκινά από τις 112.595 δολάρια (97.494 ευρώ). Μέχρι το 2024, θα έχουν λανσαριστεί 3 ακόμα και πιο οικονομικές εκδόσεις (δείτε αναλυτικά τις τιμές). Από τη στιγμή που η ακριβότερη ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, το ηλεκτρικό Hummer έχει κάθε λόγο να περιμένει ακόμα μεγαλύτερη απήχηση με χαμηλότερες κόστος.

Διαβάστε επίσης: Ξεπούλησε σε 6 μέρες το Toyota GR Yaris!

Get it on Google Play Download on the App Store