Υπάλληλος του Ρονάλντο τράκαρε τη Veyron του!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γνωστό πως λατρεύει τα (υπερ)αυτοκίνητα, έχοντας στην κατοχή του αρκετά τετράτροχα όνειρα. Ο Πορτογάλος είναι μεγάλος φαν της Bugatti, απολαμβάνοντας στο γκαράζ του από μια Veyron, Chiron και Centodieci. Για να συνεχίσει να το κάνει, όμως, είτε θα πρέπει να πάρει άλλη Veyron είτε να επισκευάσει τη δική του, καθώς ένας υπάλληλός του την έριξε πάνω σε τοίχο!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, υπεύθυνος για το στραπατσάρισμα του γαλλογερμανικού hypercar είναι ένας από τους σωματοφύλακες του CR7, ο οποίος θέλησε να το παρκάρει στο κλειστό γκαράζ της υπερπολυτελούς οικίας στη Μαγιόρκα, όπου περνάει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών ο Ρονάλντο με την οικογένειά του. Ο στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε στο ισπανικό του παραθερητήριο την Veyron και την Mercedes-AMG G63 Brabus του, με αμφότερα τα αυτοκίνητα να μεταφέρονται στο νησί.

Για αδιευκρίνιστους λόγους η Veyron παραλίγο να περάσει μέσα από το γκαράζ, ρίχνοντας έναν από τους τοίχους! Οι φωτογραφίες δείχνουν πως η Bugatti υπέστη εκτεταμένες ζημιές μπροστά, κυρίως εμπρός αριστερά και δεξιά στο μέσο, με την μπλε κουκούλα της εταιρίας να την καλύπτει μετά το περιστατικό και τον γερανό να τη μαζεύει. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός, ενώ όπως αναφέρεται ο υπαίτιος για το περιστατικό ακολούθησε τον Ρονάλντο σε ταξίδι του τελευταίου και δεν περίμενε την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο.

Όσο για τον Κριστιάνο; Με εκτιμώμενα έσοδα 125 εκατ. λιρών (145 εκατ. ευρώ) για τη σεζόν που μας πέρασε -από το συμβόλαιο της Μαν. Γιουνάιτεντ, τις χορηγίες και τις διαφημίσεις- δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με το κόστος επισκευής.

Get it on Google Play Download on the App Store