Αγρότης «έλουσε» με κοπριά Mercedes (+video)

Οι μόνιμοι κάτοικοι τουριστικών και παραθαλάσσιων περιοχών, θα ταυτιστούν με τον αγρότη του video που έλουσε με κοπριά μια Mercedes C-Class.

Δείτε ακόμα: Πήγαινε με 308 χλμ./ώρα με τη Mercedes του μπαμπά

Ένας γεωργός στην Κορνουάλη πότιζε με λίπασμα το χωράφι του. Μέσα σε αυτό, παρκαρισμένη στην άκρη, βρισκόταν μια γυαλιστερή E-Class. Από την ψύχραιμη αντίδραση που ακούμε, φαίνεται πως ο Άγγλος δεν ήρθε πρώτη φορά αντιμέτωπος με ανάλογη κατάσταση. Για την ακρίβεια, τον ακούμε να λέει «η παραλία σήμερα είναι ωραία και γεμάτη. Ωραία καραντίνα». Όπως ξέρουμε κι από τα δικά μας μέρη, πολλοί εκδρομείς και επισκέπτες τουριστικών θερέτρων παρκάρουν όπου και όπως να ‘ναι. Ο ιδιοκτήτης του γερμανικού σεντάν, προφανώς δεν νοιάστηκε για το πού άφηνε την περιουσία του. Το ίδιο ακριβώς, συνέβη και με τον αγρότη.

Διαβάστε επίσης: Εξαγριωμένος φορτηγατζής πάτησε τη Ferrari του αφεντικού του!

Μια παιδική φωνή ακούγεται να ρωτάει «τι θα κάνεις;», για να λάβει την απλούστατη απάντηση «σχεδόν τελείωσα, δεν σταματάω». Και πράγματι, συνέχισε κανονικά τη ρίψη κοπριάς άσχετα με την παρουσία της Mercedes στο λάθος σημείο. Μάλιστα, «αφιερώνει» το πέρασμα στον ιδιοκτήτη λέγοντας «ελπίζω να χαρείς το πλύσιμο, όσο χαίρομαι εγώ το λέρωμα». Άρχοντας

Get it on Google Play Download on the App Store