Αν έχεις τύχη διάβαινε… (+video)

Σε αυτό το video που θα δούμε πιο κάτω είναι πραγματικά ευχής έργο το ότι κανείς, ακόμη και ο αναβάτης της μοτοσυκλέτας, από το κράνος του οποίο έχουμε το οπτικοακουστικό υλικό, δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ειδικά μετά από ένα τόσο σοβαρό ατύχημα, το οποίο θα μπορούσε να έχει πολύ άσχημη κατάληξη.

Δείτε ακόμη: Όταν κόλλησε το ρώσικο θηρίο (+video)

Το συμβάν συνέβη στο Τέξας, όταν τα αυτοκίνητα και η μοτοσυκλέτα που ήταν σταματημένα στο κόκκινο φανάρι, άρχισαν την πορεία τους, με το άναμμα του πράσινου φωτός στο σηματοδότη. Αντίστοιχα όμως, ο οδηγός της Chevrolet Camaro που έρχεται από αριστερά, δεν σταμάτησε ποτέ στο κόκκινο φανάρι που είχε, με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη επάνω σε ένα Toyota RAV4, το οποίο με τη σειρά του ανετράπη, πέφτοντας ταυτόχρονα επάνω σε ένα Ford Fusion (το αντίστοιχο Mondeo για την ευρωπαϊκή αγορά). Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, μέσα σε όλο αυτό το χάος μπορεί να έπεσε επάνω στο Toyota RAV4, σίγουρα όμως πρέπει να αισθάνεται τυχερός που κατάφερε να φύγει αλώβητος από το σημείο.

Διαβάστε επίσης: Γιατί υπάρχουν αυτά τα μαύρα καλώδια στους δρόμους; (+video)

Κάτι που κατάλαβε προφανώς και ο ίδιος, καθώς σηκώθηκε και πήγε στην άκρη του δρόμου για να ηρεμήσει μετά από το σοκ που δέχτηκε από τη σύγκρουση.

Get it on Google Play Download on the App Store