BMW κάνει σφήνες και γίνεται «σάντουιτς» (+video)

Ο μέγας Ayrton Senna έχει δηλώσει το αμίμητο: «ακόμα και το παραμικρό άνοιγμα να υπάρχει, πρέπει να επιτίθεσαι». Πρόταση που χαρακτήριζε στο ακέραιο το οδηγικό του στυλ, με τον Βραζιλιάνο να επιχειρεί -και τις περισσότερες φορές να πετυχαίνει- προσπεράσματα από «χαραμάδες». Φυσικά, η «αυτού Θεότης» αναφερόταν σε καταστάσεις αγώνα και δη Formula 1.

Δείτε ακόμα: Honda Civic «πουλάει τρέλα» σε τετραξονικό! (+video)

Ο οδηγός της BMW M4 που θα παρακολουθήσουμε, αμφιβάλλουμε αν γνωρίζει καν τον Senna. Το μόνο σίγουρο, είναι πως έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τις οδηγικές του ικανότητες και ελάχιστη ποσότητα εγκεφαλικών κυττάρων. Μαζί με τους φίλους του, που βιντεοσκοπούν τα «κατορθώματά» τους, τους βλέπουμε να επιδίδονται σε σφήνες και επικίνδυνους ελιγμούς στα περίχωρα του Λος Άντζελες, θέτοντας σε κίνδυνο όλους τους χρήστες του δρόμους. Αμφότερα τα αυτοκίνητα περνάνε στον πόντο ανάμεσα στην κυκλοφορία, ουσιαστικά προκαλώντας την τύχη τους. Η οποία δεν άργησε να ανταποκριθεί.

Διαβάστε επίσης: Lexus RX «απογειώθηκε» σε κόντρα! (+video)

Ο άμυαλος χειριστής του βαυαρικού κουπέ είδε ένα ακόμα άνοιγμα, μεταξύ δυο SUV. Αλλά δεν ήταν αρκετό για να χωρέσει η μαύρη M4. Κατά συνέπεια, η σύγκρουση των 3 αυτοκινήτων ήταν αναπόφευκτη. Για καλή τύχη όλων, οι ζημιές ήταν μόνο υλικές.

Get it on Google Play Download on the App Store