Honda Civic «πουλάει τρέλα» σε τετραξονικό! (+video)

Κάτι σίγουρα συμβαίνει με τους οδηγούς Honda Civic στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, καθώς εντοπίζονται αρκετά περιστατικά με οδηγούς του ιαπωνικού μικρομεσαίου, που «τσαμπουκαλεύονται» σε αυτούς πολύ μεγαλύτερων οχημάτων. Εννοείται, με τα ανάλογα αποτελέσματα.

Δείτε ακόμα: Ασυγκράτητο Honda Civic Type R 511 ίππων (+video)

Βλέποντας την κατάληξη του διαπληκτισμού μεταξύ ενός Civic και ενός Hummer, θα περίμενε κανείς πως οι οδηγοί του best seller της Honda θα ήταν περισσότερο προσεκτικοί. Αντ’ αυτού, ένας Καναδός πήγε σε άλλο επίπεδο και επιχείρησε να μετρηθεί με ένα τετραξονικό φορτηγό! Όπως δηλώνουν αυτόπτες μάρτυρες, καθώς το video μας δείχνει τι ακολούθησε μετά την επαφή των δυο οχημάτων, ο οδηγός του Civic Sedan για άγνωστο λόγο επιχείρησε να κλείσει το χωματουργικό. Προσέξτε: ο άνθρωπος πίσω από το τιμόνι ενός μικρομεσαίου οικογενειακού, θεώρησε σώφρον να κόψει το δρόμο ενός οχήματος 20+ τόνων (άδειο, γιατί με φορτίο μπορεί να ξεπερνάει τους 30).

Διαβάστε επίσης: Honda Civic με 805.000 χλμ. δουλεύει άψογα (+video)

Προς έκπληξη απολύτως κανενός, το Civic αφέθηκε έρμαιο των ορέξεων του βαρέος οχήματος. Και επειδή ο οδηγός του δεύτερου είχε διάθεση να διδάξει τρόπους σε αυτόν του Honda, όχι μόνο το χτύπησε (φυσιολογικά, καθώς δεν πρόλαβε να φρενάρει) αλλά το πήγε σβαρνώντας μέχρι την άκρη του δρόμου, όπου το κοπάνησε στις μπαριέρες και συνέχισε ατάραχος την πορεία του! Μάλιστα, ενόσω εκτελούσε τον ελιγμό προς τα δεξιά -με το Civic κολλημένο στο εμπρός μέρος- άναψε και το φλας! Νομότυπος «τιμωρός».

Get it on Google Play Download on the App Store