Χάλασε ο γρύλος και τον πλάκωσε το Civic (+video)

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ένας νεαρός άνδρας από την πόλη Μέσα στην Αριζόνα, Η.Π.Α., ο οποίος παγιδεύτηκε κάτω από το Honda Civic του, αλλά διασώθηκε, πιθανώς χωρίς να τραυματιστεί.

Δείτε ακόμα: Ποιο SUV πήρε το βραβείο του «Χρυσού Όρνεου»;

Ο γρύλος που είχε βάλει για να σηκώσει το αυτοκίνητο χάλασε (ενδέχεται να μην τον είχε τοποθετήσει σωστά), με αποτέλεσμα το σεντάν των 4.640 χλστ. μήκους και βάρους 1,3 τόνων να πέσει πάνω στο στήθος του. Η τοπική αστυνομία έφτασε στο περιστατικό σε μόλις τρία λεπτά από την στιγμή που έλαβε την κλίση και αποδείχτηκε σωτήρια. Οι αστυνομικοί με τη βοήθεια ενός γείτονα σήκωσαν το αυτοκίνητο και ο νεαρός απεγκλωβίστηκε. Ίσως με τόση πίεση στο στήθος του, να μην άντεχε για πολύ ώρα. Μετά από λίγο ο άνδρας σηκώθηκε και φαινόταν σώος και αβλαβής.

Στον τόπο του συμβάντος κατέφθασαν και πυροσβεστικά οχήματα με ιατρική βοήθεια, για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στο νεαρό. Ενδεχομένως μετά να μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για περισσότερες εξετάσεις, μη τυχόν και έφερε κάποιο τραυματισμό που δεν φαινόταν με το μάτι.

Δείτε ακόμα: Έτσι δοκιμάζουν οι Ρώσοι τη λιμουζίνα τους (+video)

Όποιος λοιπόν προσπαθήσει να κάνει εργασίες κάτω από το αυτοκίνητο, καλό είναι να πάρει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στην περίπτωση που χαλάσει ή μετακινηθεί ο γρύλος. Ένας ξύλινος χοντρός τάκος ή ένας τσιμεντόλιθος για παράδειγμα, μπορεί να αποδειχτεί σωτήριος.

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο από τη διάσωση:

Get it on Google Play Download on the App Store