Χάζευε στο κινητό (;) και τα έκανε γυαλιά καρφιά

Η οδήγηση χρειάζεται πάντα εγρήγορση, μεγάλη προσοχή και καθόλου… χάζεμα. Ακόμα και ένα δευτερόλεπτο να κοιτάξει αλλού ο οδηγός, δεν αργεί να γίνει το κακό. Ειδικά η ενασχόληση με το κινητό είναι άκρως επικίνδυνη, αφού μπορεί εύκολα να γίνει η αιτία μιας σφοδρής σύγκρουσης.

Δείτε ακόμα: Έκανε οχτάρια και κατέληξε στον τοίχο (+video)

Στο συγκεκριμένο τρακάρισμα δεν ξέρουμε αν ο/η οδηγός κοίταζε το κινητό τηλέφωνο (αν και είναι πολύ πιθανό), όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι το βλέμμα ήταν στραμμένο αλλού και όχι στο δρόμο. Αυτό μαρτυρά το γεγονός ότι άργησε πάρα πολύ να φρενάρει, όταν μπροστά είχε δημιουργηθεί μια μεγάλη ουρά με ακινητοποιημένα αυτοκίνητα και με πατημένα τα φρένα. Ο οδηγός του λευκού, μεγάλου SUV Subaru Ascent δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα τι γινόταν λίγα μέτρα πιο πέρα, με αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη δύναμη πίσω από ένα Toyota Tacoma. Ακόμα και με σύστημα αυτόνομης πέδησης να εφοδιαζόταν το Subaru, δεν θα πρόλαβε να κάνει πολλά, αφού την κατάσταση δυσχέραινε και το βρεγμένο οδόστρωμα.

Το συμβάν κατέγραψε κάμερα από ένα Tesla Model 3 και δείχνει ξεκάθαρα την αργή αντίδραση του οδηγού του Subaru. Από την καραμπόλα δεν γλίτωσε και το μπροστινό όχημα από το Toyota Tacoma, που και αυτό χτυπήθηκε με την σειρά του. Ελπίζουμε τουλάχιστον, κανείς να μην τραυματίστηκε σοβαρά και το κακό να περιορίστηκε σε υλικές μόνο ζημιές.

Δείτε ακόμα: Γαλλικό ξεκαθάρισμα μεταξύ Σαξόραλλων (+video)

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο με την σφοδρή σύγκρουση:

Get it on Google Play Download on the App Store