Χιονοστιβάδα εναντίων αυτοκινήτων (+videos)

Εντάξει… Στην Ελλάδα, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος της, δεν θα έπρεπε να μας απασχολούν τέτοια θέματα όπως αυτό που σας παρουσιάζουμε εδώ, όπου μία χιονοστιβάδα καταπλάκωσε αυτοκίνητα. Παρόλα αυτά, επειδή λίγο πολύ όλοι κάποια στιγμή θα επισκεφθούμε ένα χιονοδρομικό κέντρο με το αυτοκίνητό μας καλό είναι να έχουμε κατά νου το περιστατικό που θα δούμε πιο κάτω και να μην παρκάρουμε δίπλα στην πλαγιά.

Δείτε ακόμη: Όποιος βιάζεται… παίρνει κλήση! (+video)

Και αυτό γιατί, όπως φαίνεται και στο video μία χιονοστιβάδα ποτέ δεν είναι απίθανη και μπορεί όταν επιστρέψουμε στο αυτοκίνητό μας να βρεθούμε προ εκπλήξεων, αφού αυτό θα είναι θαμμένο κάτω από το χιόνι. Αυτό έπαθαν και οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που φαίνονται εδώ, όταν χιονοστιβάδα καταπλάκωσε τα αυτοκίνητά τους.

Διαβάστε επίσης: Νοίκιασε supercar για 4 ώρες και το διέλυσε…

Το περιστατικό συνέβη στο όρος Elbrus στον Καύκασο και παρά το γεγονός πως η χιονοστιβάδα δεν φαίνεται ιδιαιτέρως ορμητική, τελικά κατάφερε να προκαλέσει αρκετά προβλήματα και υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα. Ευτυχώς όμως δεν σημειώθηκε κανείς τραυματισμός. Πιο κάτω ακολουθούν τρία videos από το συμβάν. Για να τα δείτε πατήστε στο σχετικό εικονίδιο πάνω αριστερά.

Get it on Google Play Download on the App Store