Εξάτροχο Ram 800HP έφαγε τα μούτρα του (+video)

Το έχουμε πει και δει αμέτρητες φορές: όσες δυνατότητες κι αν έχει ένα αυτοκίνητο, αν ο οδηγός είναι «κουμπούρας» δεν πάει πουθενά. Η ανθρώπινη ανοησία είναι ικανή να βγάλει «off» ακόμα και ένα τέρας, επιπέδου βελτιωμένου Ram TRX 1500 με 6 τροχούς!

Το κορυφαίο Ram εκτός του ότι διατελεί στην κορυφή όλων των εποχών στα pick ups, με τα 702 άλογα του κομπρεσοράτου 6.2 V8, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που πρακτικά πάει παντού. Κλασικά, ταβάνι δεν έχει η ανθρώπινη φιλοδοξία. Ούτε οι πειραματισμοί. Οπότε κρίθηκε λογικό να μετατραπεί σε ένα 6τροχο θηρίο 800 ίππων, με το όνομα «Πολέμαρχος». Η Apocalypse Manufacturing κρύβεται πίσω από αυτόν τον «Λεβιάθαν», έχοντας ως απώτερο σκοπό να αποτελέσει το αντίπαλο δέος του John Hennessey. Κανονικά το Warlord δεν φέρει βελτιώσεις στον κινητήρα, αλλά προσφέρεται κιτ αύξησης της ισχύος στα 800 άλογα για όποιον δεν του φτάνουν τα 700+. Το θέμα, φυσικά, είναι και τί κάνεις με αυτά.

Το κανάλι The Triple F Collection θεώρησε σώφρον να πάρει ένα φορτηγό (γιατί «αυτοκίνητο» δεν το λες) 4 τόνων και να μιμηθεί τους Dukes of Hazzard, κάνοντας άλματα. Οι συντελεστές μας λένε πως πραγματοποίησαν επιτυχώς γύρω στις 15 φορές το εναέριο πέρασμα, με ταχύτητα 30 μιλίων/ώρα (λίγο πάνω από 48 χλμ./ώρα), αλλά πριν το «μοιραίο» πέρασμα δείχνουν (και δηλώνουν) εμφανώς αγχωμένοι. Μια ανησυχία που τελικά αποδείχθηκε πέρα για πέρα βάσιμη, καθότι αντί το Warlord να περάσει αρχοντικά πάνω από το κενό και να θυμίσει πρωταγωνιστή ταινίας, έσκασε με τον εμπρός άξονα στο ανάχωμα. Ο άξονας, το σύστημα διεύθυνσης, το διαφορικό και το μεγαλύτερο μέρος της ανάρτησης «χαιρέτισαν» ακαριαία, ενώ δεν αποκλείεται να προκλήθηκαν ζημιές στα ψυγεία του κινητήρα. Όλα αυτά για μερικά views, πίσω από το τιμόνι μιας κατασκευής 250.000 δολαρίων (244.300 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store