Φόρτωσε βράχο και έσπασε το αμάξι του (+video)

Τα σύγχρονα pickup είναι, κατά γενική ομολογία, από τα πιο χρήσιμα αυτοκίνητα που μπορείς να αγοράσεις. Άπλετος χώρος αποσκευών/φόρτωσης, συνδυασμός αγροτικών εργασιών με επιβατική αίσθηση, πλούσιος εξοπλισμός, δυνατές επιδόσεις. Ωστόσο ΔΕΝ είναι φορτηγά.

Δείτε ακόμα: «Πρώτοι αγρότες» οι Έλληνες!

Ένας Αμερικανός κάπου μπερδεύτηκε και αποφάσισε να φορτώσει στην καρότσα του άμοιρου Ford Ranger του, ένα βράχο 2 τόνων! Φυσικά τα αποτελέσματα ήταν τα αναμενόμενα, με τον πίσω άξονα και την ανάρτηση να παραδίδουν αυτοστιγμεί πνεύμα. Από την «εφευρετικότητα» του νεαρού και των φίλων του -που δεν παρέλειψαν να καταγράψουν κάθε στιγμή του «κατορθώματος»- δεν γλίτωσε ούτε το πλαίσιο, το οποίο ράγισε στην ένωση καρότσας-καμπίνας.

Διαβάστε επίσης: Με το Renault Kadjar στην Π. Επίδαυρο – Μέθανα – Πόρο (+video)

Το εν λόγω Ranger είναι του 1992, με το ωφέλιμο φορτίο της καρότσας να μην ξεπερνάει τα 930 κιλά. Κάτι που σημαίνει πως άντεξε υπερδιπλάσιο βάρος από αυτό για το οποίο σχεδιάστηκε, χωρίς να «πέσει κομμάτια». Πληροφοριακά η σημερινή γενιά του pick up της Ford, είναι το πιο καλοπουλημένο αυτοκίνητο της κατηγορίας στην Ευρώπη.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store