Μεταχειρισμένο με 3.000 ευρώ ή κάθισμα Recaro;

Με το ποσό των 3.000 ευρώ μπορεί κανείς να αγοράσει πολλά και διάφορα πράγματα, από ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, μέχρι ένα κάθισμα Recaro, ειδικά τροποποιημένο από τους μηχανικούς της ECD Automotive Design.

Οι εν λόγω κύριοι λοιπόν, που ειδικεύονται στο customization μοντέλων Land Rover, έλυσαν ένα ανατομικό κάθισμα της Recaro και το έντυσαν με δέρμα πολυτελείας. Κινήσεις που εκτόξευσαν την αξία του ήδη ακριβού Recaro, κοντά στα 3.000 ευρώ!

Δείτε ακόμα: Νέο κάθισμα Recaro Sportster CS Nürburgring Edition

Η εταιρεία ECD Automotive Design επί σειρά ετών είναι συνώνυμη με τις καλύτερες αναβαθμίσεις στην καμπίνα των Land Rover. Έτσι από τους αρχάριους οδηγούς, μέχρι τους επιφανείς επιχειρηματίες, όλοι ανεξαιρέτως απολαμβάνουν μια λειτουργική και πολυτελή καμπίνα. Σημείο αναφοράς αποτελούν τα ποιοτικά καθίσματα της Recaro, τα οποία πέρα από την επένδυση με υλικά πολυτελείας είναι κι ανατομικά. Οι άνθρωποι της ECD μέσω ενός λεπτομερούς video μας έδειξαν πως είναι στο εσωτερικό του το ανατομικό κάθισμα της Recarο. Εν συνεχεία αποφάσισαν να το ντύσουν με καφέ δέρμα πολυτελείας με διπλή ραφή, δημιουργώντας ένα μοτίβο διαμαντιού. Στο σκελετό του καθίσματος κρύβεται κι η πεμπτουσία της κατασκευής, αλλά και της υψηλής του τιμής.

Διαβάστε επίσης: BMW M3 600 ίππων ή καινούργιο hot hatch;

Η περίπλοκη, αλλά στιβαρή κατασκευή τους εξασφαλίζει την αντοχή, αλλά και την απαραίτητη άνεση. Ειδικά το τελευταίο τόσο με την χρήση των διαφορετικών υλικών, όσο και με το ευρύ φάσμα ρυθμίσεων του καθίσματος. Επιπρόσθετα υπάρχει πλήθος καλωδίων που απαρτίζουν το σύστημα θέρμανσης κι εξαερισμού. Δείτε το ενδιαφέρον βίντεο για το πολυτελές κι ακριβό Recaro!

Δείτε ακόμα: Ποια αυτοκίνητα δεν έχουν turbo κινητήρες;

Get it on Google Play Download on the App Store