O Άη Βασίλης γίνεται «μοντέλο» για το Audi RS 5 (+video)

To πορτρέτο του πιο χαρωπού Αγίου έχει καθιερωθεί με μια δεδομένη εικόνα: αυτή του ευτραφούς και καθόλα συμπαθητικού γενειοφόρου, ο οποίος καθοδηγεί μια συστοιχία ιπτάμενων ταράνδων που σέρνουν ένα έλκηθρο προκειμένου να μοιράσει τα δώρα στα καλά παιδιά όλου του κόσμου. Το ξέρει κι ο ίδιος. Το αποδέχεται. Μέχρι που βλέπει έναν αρρενωπό άντρα να κατεβαίνει από ένα Audi RS 5 Sportback, συνοδεία μιας λαμπερής συντρόφου.

Δείτε ακόμα: Βελτιωμένο Audi RS5 έτοιμο να σε κατασπαράξει (+video)

Εκεί «έσπασε». Το είδωλό του στον καθρέπτη ξεγύμνωσε την ραστώνη και την απάθεια του παρελθόντος. Ο «ερυθρόλευκος» κομιστής δώρων και χαράς αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για αλλαγή. Ακολουθώντας πρόγραμμα προπόνησης και διατροφής επιπέδου «Ρόκι», και αφού προηγήθηκε ένας ιδιαίτερα προσεγμένος καλλωπισμός γενειάδας και κόμης, ο Άγιος Βασίλης έγινε «μοντελάκι». Απώτερος στόχος: ποιος άλλος; Η κορυφαία έκδοση του μεσαίου κουπέ σεντάν της Audi. Μια επιθυμία που εν τέλει πραγματοποίησαν οι πιστοί του βοηθοί, τα καλικαντζαράκια.

Διαβάστε επίσης: Γερμανικός εμφύλιος: Audi RS5 vs BMW M5 vs Mercedes-AMG E63S (+video 360)

Θα μπορούσε να αποτελέσει το ευφάνταστο σενάριο μιας χριστουγεννιάτικης ταινίας, από τις μυριάδες που θα κατακλύσουν τους τηλεοπτικούς μας δέκτες τις προσεχείς ημέρες. Η διαφήμιση της Audi ομολογουμένως είναι από τις πιο πρωτότυπες που έχουμε δει. Εμείς από την πλευρά μας να θυμίσουμε πως το αντικείμενο του πόθου για τον Άη Βασίλη έχει κάτω από το καπό έναν twinturbo V6 2.9 λίτρων, ο οποίος στέλνει 450 ίππους στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος quattro και ενός 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Τα πρώτα 100 χλμ./ώρα έρχονται σε 3,9 δλ. και η τελική ξεπερνά τα 290 χλμ./ώρα σε περίπτωση που αφαιρεθεί ο ηλεκτρονικός περιοριστής των 250. Λογικά ο Santa χρειάζεται κάθε δράμι ταχύτητας από την γερμανική «υπερταχεία» για να προλάβει τις παραδόσεις, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε με σιγουριά πως ο κόφτης στο χριστουγεννιάτικο RS 5 αποτελεί παρελθόν.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=199&v=QpKZAFxZvVo

Get it on Google Play Download on the App Store