Ο Max Verstappen «βιδώνει» το νέο Civic Type R (+video)

Το απόλυτο «εργαλείο» της Honda βρέθηκε στα χέρια του απόλυτου οδηγού, στα πλαίσια του GP Ουγγαρίας. Ο παγκόσμιος (οσονούπω δις) πρωταθλητής της Formula 1, Max Verstappen, έκατσε πίσω από το τιμόνι του νέου Civic Type R και έκανε ένα απολαυστικό διάλειμμα από το κόκπιτ της RB18.

Το video της Honda Racing δείχνει τον αγωνιστικό διευθυντή της Red Bull, Christian Horner, να δίνει στον Ολλανδό ένα μονόωρο break από τις υποχρεώσεις του. Ο 24χρονος πιλότος αντί να ξαπλώσει, να χαλαρώσει ή να ακούσει μουσική, επιλέγει να πάει «τάπα» με το FL5 στο Euroring – το μικρό αδερφό του Hungaroring και βοηθητική πίστα της χάραξης της F1. Ο Verstappen τα δίνει όλα στο αριστερό μπάκετ του νέου Civic Type R, αξιοποιώντας και απολαμβάνοντας την εξελιγμένη αεροδυναμική, το πισταδόρικο στήσιμο, το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και την ισχύ του 2.0λιτρου VTEC Turbo.

Ο Verstappen δεν χορταίνει το ιαπωνικό hot hatch, εξαντλώντας το περιθώριο των 60 λεπτών. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά παρά τις εκκλήσεις του Horner για να επιστρέψει στα πιτς, συνεχίζει να «δίνει» με το Type R και το παίρνει για να ταξιδέψει στον επόμενο προορισμό του πρωταθλήματος (το Σπα, όπου όπως και στην Ουγγαρία, κέρδισε), καθώς με το «Τάπερ» θα φτάσει πιο γρήγορα, όπως δηλώνει!

Get it on Google Play Download on the App Store