Όταν τα φαβορί «τρώνε ξύλο» (+video)

Τα πολλά άλογα, το σήμα στο καπό και το κόστος αγοράς/συντήρησης δεν εγγυώνται την επιτυχία. Τουλάχιστον όχι στις αναμετρήσεις με θεωρητικά κατώτερους αντιπάλους. Για αυτό και λατρεύουμε τα video όπου φαβορί μαζεύουν συλλήβδην «ραπίσματα».

Δείτε επίσης: Opel Corsa OPC αφήνει στον τόπο Audi S3 (+video)

Ποιος δεν το απολαμβάνει, όταν βλέπει Subaru Impreza να «γαζώνουν» Lamborghini. Ή Honda S2000 να «κατακρεουργούν» Porsche Panamera Turbo. Ακόμα και αναμετρήσεις όπου τελικά το αουτσάιντερ γνωρίζει την ήττα, όπως η συγκεκριμένη Toyota Celica GT-Four από το Nissan GT-R, αλλά έχει δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα, αρκούν για να μας κερδίσουν. Βέβαια, πολλές φορές η πραγματικότητα είναι σκληρή και δεν γίνεται να παρακαμφθεί. Όπως ο εν λόγω κάτοχος S2K, που θέλησε να προκαλέσει τον «Godzilla» κι έχασε 4.000 δολάρια, μαζί με τον εγωισμό του.

Δείτε ακόμα: Nissan GT-R «διαλύει» Honda S2000 Turbo (+video)

Για όλους τους τετράτροχους ηττημένους της ζωής, το παρακάτω video θα λειτουργήσει ως ψυχο-βάλσαμο. Θα παρακολουθήσουμε VW Golf MK2 να αφήνουν στον τόπο Porsche 911 GT3 RS και τουρμπισμένα Nissan 350Z, Fiat Cinquecento να ντροπιάζουν Lamborghini Murcielago, Trabant να σοκάρουν GT-R και πολλά ακόμα. Απολαύστε και ταυτιστείτε!

Δείτε ακόμα: Mazda RX-8 «ξυρίζει» BMW 328i (+video)

https://www.youtube.com/watch?v=rhYFno1hLHg

Get it on Google Play Download on the App Store