Πάει να βάλει βενζίνη σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο (+video)

Εμείς όλοι που αγαπάμε τα αυτοκίνητα και έχουμε τρέλα με τα νούμερα των επιδόσεων, αποδόσεων και λοιπών τεχνικών χαρακτηριστικών, μπορούμε ακόμα και από τη μυρωδιά του εσωτερικού ενός αυτοκινήτου να καταλάβουμε ποιας μάρκας είναι. Βέβαια, δεν έχουν όλοι την ίδια «τρέλα» με τα αυτοκίνητα και γνωρίζουν τα απολύτως απαραίτητα, ή ακόμα και καθόλου.

Δείτε ακόμα: Νέο μεσαίο ηλεκτρικό SUV σε τιμή Toyota Yaris

Το να οδηγείς όμως ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο και να το πηγαίνεις σε πρατήριο υγρών καυσίμων για ανεφοδιασμό βενζίνης, είναι για γέλια αλλά και για κλάματα. Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον οδηγό ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου να ψάχνει με την κάνουλα στο χέρι να βρει το στόμιο της βενζίνης. Όπως συμβαίνει με τον «πρωταγωνιστή» του βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, ο οποίος θα θυμάται τι του συνέβη για όλη του τη ζωή και σίγουρα θα έφαγε πολύ καζούρα από τους φίλους και γνωστούς του.

Δείτε ακόμα: Φοβερό κινεζικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε τιμή χάρισμα

Αφού φτάνει με ένα Tesla Model 3 στο βενζινάδικο, ανοίγει την τάπα του… ρεζερβουάρ, βάζει την κάρτα για να πληρώσει και μετά πιάνει την αντλία για να την τοποθετήσει στη θέση της φόρτισης. Εκεί διαπιστώνει ότι κάτι δεν πάει καλά και μετά ανοίγει το πορτ μπαγκάζ για να ψάξει το στόμιο της βενζίνης. Τελικά, μην βγάζοντας άκρη, φαίνεται ότι στέλνει μήνυμα σε κάποιον για να ρωτήσει από που μπαίνει η βενζίνη και προφανώς παίρνει την απάντηση ότι το αυτοκίνητο είναι ηλεκτρικό (δείτε την αντίδρασή του). Αφού κατάλαβε την γκάφα του, μπαίνει αμέσως στο αυτοκίνητο και φεύγει. Να πήγε μετά να ψάξει για πρίζα ή να του έμεινε από μπαταρία;

Δείτε ακόμα: Νέο ηλεκτρικό Nissan Ariya με έως 394 ίππους

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store