«Πιλότος» με Ferrari φεύγει στο ίσιωμα (+video)

Η ρήση περί μεταξωτών εσωρούχων και επιδέξιου περιεχομένου ταιριάζει γάντι στους οδηγούς supercars, που λόγω οικονομικής επιφάνειας θεωρούν ότι ισοσταθμίζουν το έλλειμμα οδηγικής, αδυνατώντας στο φινάλε να κρατήσουν το αυτοκίνητό τους ακόμα και στην ευθεία.

Διαβάστε επίσης: Αποζημίωση 300.000 ευρώ για πόζες σε Ferrari!

Η Ferrari 812 Superfast δεν είναι από τις κατασκευές που σηκώνουν αστεία. Με 800 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και κίνηση στους πίσω τροχούς, οι εντολές στον 6.5 V12 θα πρέπει εκτός από σαφείς, να είναι και σωστές. Βέβαια, οι Ιταλοί γνωρίζουν το κοινό που απευθύνονται και εξοπλίζουν την «υπερταχεία» με ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου, κλιμακωτής βαθμίδας. Για να βγάλει κάποιος τελείως off το ESP, οι Ιταλοί συστήνουν αποκλειστικά χρήση πίστας. Εννοείται, όμως, ότι υπάρχουν πολλοί ατρόμητοι που δοκιμάζουν τις τύχες τους, αλλά και των υπολοίπων, σε δημόσιους δρόμους. Με ένα αυτοκίνητο που επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 2,9 δλ. και φτάνει μέχρι τα 350 χλμ./ώρα. Στο βρεγμένο…

Δείτε ακόμα: Γυναίκα μπήκε κατά λάθος σε πίστα! (+video)

Στο video που θα παρακολουθήσουμε, ένας Λονδρέζος κάτοχος 812 αποφάσισε να εξαπολύσει την οργή του μοτέρ εν μέσω βροχής και πάνω σε γέφυρα, τη στιγμή μάλιστα που περνούσαν ποδηλάτες. Η κατάληξη είναι αυτή που φαντάζεστε: το πίσω μέρος γλίστρησε, οι πανικόβλητες κινήσεις στο τιμόνι επιδείνωσαν την κατάσταση, η Ferrari έφυγε με το πλάι στην ευθεία και κατέληξε στα τοιχώματα της γέφυρας, περνώντας ξυστά από έναν τυχερό ποδηλάτη.

Get it on Google Play Download on the App Store