Μπήκε για πλύσιμο και τα έκανε γης Μαδιάμ! (+video)

Τα πλυντήρια αυτοκινήτων επιλέγονται για την ευκολία και την ταχύτητα που προσφέρουν, σε σύγκριση με την «ιεροτελεστία» του πλυσίματος στο χέρι. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, πως ο οδηγός θα πρέπει να μένει αμέτοχος στην όλη διαδικασία.

Δείτε ακόμα: Πως απατεώνες κάνουν μεταχειρισμένα ελαστικά σαν καινούργια! (+video)

Ένας Αμερικανός το διαπίστωσε με τον πλέον δαπανηρό τρόπο, όταν αποφάσισε να αρχίσει τα μπρος-πίσω μέσα στο αυτοματοποιημένο πλυντήριο. Φυσικά δεν αντιλήφθηκε ότι αυτή την κίνηση την εκτελεί ο μηχανισμός με τις βούρτσες, αλλά και πάλι, η φωτεινή ένδειξη STOP στην κολώνα του μηχανήματος δεν σταμάτησε να αναβοσβήνει.

Διαβάστε επίσης: Πλύσιμο του αυτοκινήτου στο χέρι ή σε πλυντήριο;

Αφού συνέχισε να αγνοεί τις προειδοποιήσεις, τελικά παρέσυρε ολόκληρη την κατασκευή ενόσω έκανε όπισθεν, καταστρέφοντας τον μηχανισμό και προκαλώντας μεγάλες ζημιές στο Dodge Intrepid που οδηγούσε. Να υπενθυμίσουμε ότι στον συγκεκριμένο τύπο πλυντηρίου, το αυτοκίνητο παραμένει ακίνητο και την δουλειά κάνει ο μηχανισμός. Υπάρχει και ο εντελώς αυτοματοποιημένος, που βάζεις τις ρόδες σε δυο ράγες (ή μία, αναλόγως κατασκευής), επιλέγεις «νεκρά» στο κιβώτιο και το αυτοκίνητο προχωράει σε έναν διάδρομο αποτελούμενο από βούρτσες, πλυστικά και στεγνωτήρες.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=40&v=G6pfD29s-FY

Get it on Google Play Download on the App Store