Renault Twingo «σήκωσε» Ferrari 488 Pista (+video)

Οι Ferrari γενικά δεν είναι πολύ τυχερά αυτοκίνητα. Είτε λόγω συχνής παρουσίας σε πίστες, είτε από ατζαμοσύνη των οδηγών τους, καταλήγουν να πρωταγωνιστούν σε video που κάνουν την καρδιά να σφίγγεται. Στην προκειμένη, όμως, δεν έφταιγε κάποια αποτυχημένη απόπειρα μόστρας για το «μπαμ», αλλά ένα Renault Twingo!

Κατά τη διάρκεια του Ferrari Tribute 1000 Miglia, όπου «Cavallino Rampante» κάθε λογής συμμετείχαν στην αναπαράσταση της διαδρομής του θρυλικού αγώνα, οι Ιταλίδες πέρναγαν από την πόλη της Κορτόνα. Προφανώς, το θέαμα ήταν τέτοιο που έκανε τους περιοίκους να γουρλώνουν τα μάτια και -σε κάποιες περιπτώσεις- σταματούσε κυριολεκτικά την κυκλοφορία. Ένας από τους τυχερούς αυτόπτες μάρτυρες κατέγραφε τις στιγμές με το κινητό του, όπου βλέπουμε να περνάει μια ασημί Portofino. Πίσω της, ένα Renault Twingo ξεπροβάλλει και ετοιμάζεται να εισέλθει στο ρεύμα καθόδου. Το θέμα είναι ότι μάλλον ο οδηγός του έχει αφαιρεθεί από το θέαμα της Portofino και δεν βλέπει πως έρχεται μια ακόμα πιο εντυπωσιακή Ferrari. Την οποία, τελικά, βγάζει νοκ άουτ.

Το Twingo χτυπά με τόση φόρα την Pista στο πλάι, ώστε την σηκώνει στον αέρα! Το μικρό Renault δεν φαίνεται να παθαίνει μεγάλη ζημιά, σε αντίθεση με την 488 που δέχεται το χτύπημα σχεδόν εξ ολοκλήρου στον εμπρός αριστερό τροχό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ανάρτηση.

Get it on Google Play Download on the App Store