Τούρκος πουλάει τσαμπουκά σε νταλίκα και το πληρώνει

Η εξήγηση των πράξεων κάποιων ατόμων ανάγεται στο επίπεδο της επιστημονικής/ψυχιατρικής ανάλυσης. Τα περιστατικά με στιγμές έντασης στους δρόμους είναι συχνά, αλλά συνήθως καθείς γνωρίζει τη θέση του. Δύσκολα θα δεις οδηγό αυτοκινήτου να «ψάχνεται» με φορτηγό, καθώς τα αποτελέσματα είθισται να είναι αναμενόμενα.

«Ψιλά γράμματα» για έναν Τούρκο, που θεώρησε σώφρον σκεπτικό να ανοίξει διαμάχη με τον οδηγό μιας νταλίκας ευρισκόμενος πίσω από το τιμόνι ενός Fiat Qubo. Για αδιευκρίνιστο λόγο, όπως βλέπουμε από την dash cam του φορτηγού, ο οδηγός του ιταλικού van κινείται δεξιά-αριστερά στο οδόστρωμα, «κλείνοντας» την νταλίκα. Ο οδηγός της διατηρεί την ψυχραιμία του και αντί να του δώσει μία από πίσω, περιμένει το κατάλληλο σημείο για να προσπεράσει. Όταν τα καταφέρνει, αποφασίζει να πληρώσει τον αλλοπρόσαλλο χρήστη του οδικού δικτύου με το ίδιο νόμισμα.

Προφανώς το βαρύ όχημα διατηρεί ασύγκριτο πλεονέκτημα στο «μπλόκο» σε σχέση με το Qubo, ωστόσο ο οδηγός του δεύτερου επιμένει. Και τελικά δεν αποφεύγει την αναμενόμενη κατάληξη. Σε μια προσπάθειά του να προσπεράσει από δεξιά, και αφού η νταλίκα δεν του έχει αφήσει ούτε χαραμάδα ασφάλτου, πατάει στην παρακείμενη υδρορροή και μετά εκτός δρόμου, κάνοντας «φιτίλια» το σύστημα διεύθυνσης και τις αναρτήσεις του Fiat. Ευτυχώς, ούτε ανατράπηκε ούτε συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Get it on Google Play Download on the App Store