Τσακώθηκε με άλλον οδηγό και βρέθηκε ανάποδα… (+video)

Πολλά γίνονται στους δρόμους και πολλές φορές η κατάληξη είναι εξαιρετικά απρόσμενη. Όπως σε αυτήν εδώ την περίπτωση, που θα δούμε στο video πιο κάτω, κατά την οποία δύο οδηγοί, χωρίς προφανή λόγο, τσακώνονται μέσα από τα αυτοκίνητά τους, στη μέση του δρόμου.

Δείτε ακόμη: Καταστρέφουν ολοκαίνουργια Ferrari 458 Spider (+video)

Κάποια στιγμή και ενώ φαίνεται πως και οι δύο έχουν στόχο να εκτονώσουν την κατάσταση και να συνεχίσουν την πορεία τους, ο οδηγός του Jeep (δεξιά όπως βλέπουμε την εικόνα) κλείνει τον οδηγό του VW (στα αριστερά). Ο δεύτερος τότε εξαγριώνεται και τελικά αποφασίζει πως είναι καλή ιδέα να στρίψει το τιμόνι προς το Jeep, να πατήσει το γκάζι και να κατευθυνθεί κατ’ απάνω του. Δυστυχώς όμως για αυτόν το αυτοκίνητό του αναποδογύρισε και τελικά κατέληξε να είναι με το πλάι στο δρόμο. Το αποτέλεσμα είναι να έχει προκαλέσει ελάχιστη ζημιά στον οδηγό που επιτέθηκε και πολύ μεγαλύτερη στο δικό του αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης: Έτσι κλέβουν κινητά από αυτοκίνητα σταματημένα στην κίνηση (+video)

Όπως τονίζουμε πάντα έτσι και αυτή την φορά θα σας πούμε πως ο δρόμος δεν είναι μέρος για εγωισμούς και τσακωμούς και καλό θα είναι να αποφεύγουμε συμπλοκές και λογομαχίες με άλλους οδηγούς για να μην καταλήξουμε έτσι και χειρότερα.

Get it on Google Play Download on the App Store